Elég szép vagy?

    | Posted in Címkék: szép |

    0

    Az ilyenek miatt nem sajnálom, hogy a klímakatasztrófa miatt hamarosan kipusztul az emberiség (csak azt bánom, hogy magunkkal rántunk csillió más fajt is). Ezt persze csak az átlagosnál jóval kevésbé átlagos külsőm mondatja, nem nyávogásról fog szólni ez a hulladéktárolótűz, és nem is a "belső" vs "külső" értékek mélyreható elemzéséről,
    H.A.N.E.M.

    beauty.jpg

    #elégszépvagy?

    Hát nem tudom, én elmentem a végsőkig, de nem találtam bizonyítékot arra hogy a hesteg ékezettel is működik, de nem is vagyok milenijöl, szal bocs.

    "A szépség szubjektív." Aki nevettetni akar menjen humoristának. A szépség nagyon is objektív dolog. Persze van az úgy, hogy egy randa ember tetszik (nagyon is tetszik) egy szép embernek, de erre mondják azt totál tévesen, hogy a kivétel erősíti a szabályt. Mert hogy eredetileg ez úgy szól, hogy "a kivétel próbára teszi a szabályt" de ez most mindegy.

    Szépség. Előny. Adottság. Fölény. Milliméterek, tizedmilliméterek a különbségek 2 ember arcvonásai között, mégis az egyik ember szépnek, a másik rusnyának számít. A szép emberek számára kinyílnak a kapuk, a csúfok orra előtt bekúródnak. Tudom.

    Csak egy példa a világ leghasznosabb könyvéből: két kontrollcsoportnak mutattak két képet két különböző emberről, egy jóképűről és egy csúfról. Ugyanarra a bűntényre kellett büntetést kiszabniuk. A "szép" csoport összehasonlíthatatlanul kisebb büntetést szabott ki, mint a "csúnya" csoport. **VISZONT** Mikor a "szép" csoportnak azt mondták, hogy a bűnöző a bűn elkövetéséhez a szépségét használta eszközként, a "csúnya" csoportnál is sokkal súlyosabb büntetést szabtak ki rá.

    Miért? Mert mindenki tudja (tudatosan, vagy tudat alatt) hogy a szépség fegyver. És majd akkor pont a párválasztáskor hagyjuk ezt figyelmen kívül? Csillió évnyi elvolúcióval a hátunk mögött? LoL. "Én előnyöket élveztem a tündöklő szépségem miatt, akkor miért válasszak csúf embert? Hogy az utódunk ne élvezhesse ezen privilégiumokat?" Ugyan már! Nem kell fennakadni azon, hogy a gyönyörű emberek gyönyörű párt akarnak találni maguknak.

    Persze a TV azt tolja az agyunkba, hogy majd mindenki megtalálja az igazit, aki -minő meglepő- Valkűröket///Apollókat megszégyenítően fantasztikus külsővel fog rendelkezni. Pedig nem fog. És most kérek mindenkit, idézzen fel akár csak egy filmet (Hollywood/adult film industry) ahol a főhős egy rút ember. Sikerült? Gratulálok. Igazi hipster vagy, aki mocskosul okosnak hiszi magát, mert talált EGY példát az ÖTVEN BILLIÓVAL szemben.

    Nyilván hulla-ócska marketing fogás ez a "csak szépeknek" weboldal, vagy miaf@szomez, mivel bármely más víruskereső (HIV, HPV, STB) társkeresőnél lehet nemet mondani a rútokra, de ez most új, úgyhogy Jillió ember fog reggelni, és mivel emberek szavazzák be a tagokat, így rohadtsokan fognak csalódni.

    (sic!): "A Szépvagy.hu egy zárt közösség, ahová csak az csatlakozhat, akit fotója alapján a meglévő tagok elég szépnekítélnek. Természetesen az, hogy kinek mi a szép, ki kit tart vonzónak, nagyrészt szubjektív. Ezért a szepvagy.huoldalon a már beszavazott, elég szépnek ítélt társkeresők dönthetik el, hogy kit választanak be maguk közé, és kit nem. A döntést a társkeresők kezébe adtuk, ők dönthetik el, kivel szeretnének ismerkedni."

    Ha bárki, három darab, őrlángon pislákoló agysejttel rendelkezik, minimum felvonja szemöldökét a weboldal leírása alapján... mivel kb SEMMI ÉRTELME NINCS!!! Például ki szavazta be az első embert?!? Na mindegy, szépeknek áll a világ, deal with it :/

    A bejegyzés trackback címe:

    https://mrbloodbunny.blog.hu/api/trackback/id/tr7914994948

    Kommentek:

    A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

    Nincsenek hozzászólások.
    süti beállítások módosítása