Discovery &@#$%

    | Posted in Címkék: discovery csatorna chanel galaktika |

    2

    Jó napot!
    Nemrégiben úrrá lett rajtam az apátia és pajtija, az ignorancia. Ezzel egy időben éppen pont vidéken hédereltem, hát tévézhetnékem támadt. Zillió éve nem néztem már a világító szemétládát, de gondoltam a tudományos csatornákban nem csalatkozhatom... Én kis náív... a "felfedezés" csatornáján már nem a hagyományos dolgokat lehet felfedezni. Csak egy tippet adnÁk a csatornának: nemrégiben diszkóveráltak egy mocsadéknagy területet kozmoszunkban, mely előtt széttárt karokkal áll tudományos életünk krémje. Lehet azzal is foglalkozni, illetve az alábbi, rendkívül fontos dolgokkal is. HÖJJJ!

    discovery  2.jpg

    A kommentárjaimért elnézést kívánunk. Nyilván a port.hu a forrás.

    A bejegyzés trackback címe:

    https://mrbloodbunny.blog.hu/api/trackback/id/tr445369801

    Kommentek:

    A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

    mykola · http://megosztanam.blog.hu/ 2013.06.20. 20:53:13

    Egyszerűen az előfizetőket próbálják kiszolgálni a lehető legegyszerübb módon.

    Példának, még olyan dokumentum filmet nem láttam, ahol mondjuk régi várak szerkezetével meg történetével foglalkoztak vagy valami hasonlóval.

    Mert a népet úgy is csak az érdekli, hogy hogyan építenek dubaiban zsebpénznek szánt összegből banán házat meg mittomén mit. Csak azt hallják, hogy valami nagyon misztikus, vagy vakinek a bőrealatt is pénz van és a pénze alatt még egy réteg bőr, mert szegény fogyatékos stb stb.

    Talán a csatorna fő célja az lenne, hogy olyan dolgokat mutasson be, amit jobb vizuálisan, mint egy könyvből kiolvasva (vagy legalábbis élvezhetőbb) megismerni de
    egy ilyen autó kereskedő műsort biztos könnyebb összeheggeszteni a haverokkal.
    Van még bőven tudományos felfedezés amit be lehetne mutatni, de nem biztos, hogy mindegyikből lehetne jó filmet készíteni. A jó alatt pedig azt értem, hogy sok nézőt megragad. Bár azt sem tudom, hogy ki nézi a jelenlegi műsort, de biztos vagyok benne, hogy ezekért kopekeket fizettek.

    Szakyster 2013.06.20. 20:59:07

    vicc az, hogy ebből még a Hogyan készült a leg ismeretterjesztőbb rész. (Komolyan, néha egész érdekes dolgot meg lehet tudni belőlük). A többi barátokközt.
    süti beállítások módosítása