Bruce Wayne beszélget Batman-nel...

    | Posted in Címkék: batman |

    13

    ...avagy egy újabb példa, miért is a '60-as betmenek az abszolút favoritok -legalábbis nálam biztosan. A találatért köszönet B.-nek (nem, ő most egy másik B...)

     

    A bejegyzés trackback címe:

    https://mrbloodbunny.blog.hu/api/trackback/id/tr483469412

    Kommentek:

    A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

    Swarm · http://filmfreakblog.blogspot.com 2011.12.17. 09:02:21

    Ááá, de adja! Szórakoztatásban ezt a sorozatot tényleg nagyon nehéz überelni.

    mrbloodbunny · http://mrbloodbunny.blog.hu/ 2011.12.17. 11:28:59

    @Swarm: így biza :)
    btw a dolog kritikáddal kapcsolatban: írtad, h nem nagyon tudni, hogy terjed el a vírus. Nos, szerintem aki megnézte az első részt (és utána telehányta a fürdőkádját) az tudja mi a szitu, az új nézők meg, ha valóban olyan jó, ahogy írtad úgyis megnézik a Carpenter-féle horrort. Mondjuk úgy emlékszem nem vírus volt a dolog, hanem maga az idegen, mindent lemásoló groteszk létforma! Pfúúj!

    Swarm · http://filmfreakblog.blogspot.com 2011.12.17. 12:08:23

    Nem annyira jó, csak szimplán kellemes csalódás, mivel egy kalap szarra számítottam. Az meg szintén egy jó kérdés, hogy most akkor az idegen-e a dolog, vagy az is csak meg volt fertőzve.

    Ui: Miért hánnya valaki tele a fürdőkádját miután látta a filmet? :D

    mrbloodbunny · http://mrbloodbunny.blog.hu/ 2011.12.17. 12:19:39

    @Swarm: ??? mivel attom gusztustalan? :D
    láttam pár horror filmet, de nálam abszolúte ez volt a leggyomorforgatóbb, gondolom a megfelelő (értsd: nem röhejes) megvalósítás, és az emberi elme legsötétebb, legbetegebb, leggroteszkebb bugyrainak találkozása lehet a ludas (a defibrillátoros jelenetnél konkrétan kiolvadtak a szemeim, és 2 hétbe telt mire újakat növesztettem :)

    Swarm · http://filmfreakblog.blogspot.com 2011.12.17. 12:27:07

    @mrbloodbunny: :D
    Az tény, hogy elég bizarr, a bábos megoldás miatt még hatásosabb is mint a CGI (szvsz). Gusztustalan, de ezek szerint én már túl sok gyomorforgató filmmel találkoztam, mert a szemeim megmaradtak :D.

    mrbloodbunny · http://mrbloodbunny.blog.hu/ 2011.12.17. 22:26:44

    @mutant: a 82-es The Thing-ről írogattam, tudom h te is ismered, a régi blogbejegyzéseid között olvastam róla, tulajdonképp az vitt rá, hogy megnézzem...

    mutant · http://universal.blog.hu 2011.12.18. 12:33:11

    @mrbloodbunny: Aham, a Carpenter-féle. Már értelmeztem a leírt kommenteket,legutóbb csak átfutni volt időm,bocsi:) Van annak egy eredetije,az is megvan,beszereztem az újat is,lesz a háromról egy poszt. Egy nagyobb poszt is készül: hat filmből áll majd:)De akkor ezt előreveszem:)
    Egyébként pedig akinek a '82-es The Thing középszerű, akár még Alkonyat rajongó is lehet:) Az egy halhatatlan és zseniális klasszikus!!

    Swarm · http://filmfreakblog.blogspot.com 2011.12.18. 13:22:15

    @mutant: xD
    Az eredetit én annyira nem szeretem, nálam a Carpenter-féle Dolog az etalon. Az új meg kikapcsolódásnak jó volt.

    mutant · http://universal.blog.hu 2011.12.18. 15:52:09

    @Swarm: Azt majd ma lesem meg. De a trailer alapján kicsit aggódom.

    Swarm · http://filmfreakblog.blogspot.com 2011.12.18. 18:52:16

    Nem szabad tőle sokat várni, a régihez pedig gyenge, de én akkor is kellemeset csalódtam benne.

    mrbloodbunny · http://mrbloodbunny.blog.hu/ 2011.12.19. 16:58:39

    @Swarm: @mutant: én is láttam az eredetit is, de a Carpenter-féle verzió valóban brutális atmoszférával operál. a klausztrofóbia, a teljes bizonytalanság (mind a karakterek, mind a néző szemszögéből) és a zene is, amit ismét a mester komponált mind mind kiemelik az átlag közül. apropó, ha már így összejöttünk: sírva könyörgöm, valamelyikőtök ajánljon már egy egyszerűen használható netes videómegosztót. a jutub letörli a cuccaimat szerzői jogsértések címén. a vimeo fizetős, csak kisméretű videókat lehet feltölteni, és azt is csak ritkán. z inda ugyanilyen korlátolt, a blip.tv meg egyszerűen megőrült, és már 4 napja semmilyen módon nem tudom feltölteni az új videómat... már csak a pornóoldalak maradtak versenyben (oda valszeg 5 perc alatt feltölthetnék bármit) de oda nem nagyon szeretnék egy filmkritikát felküldeni... szal ha van bármi ötlet, azt megköszönném.

    mutant · http://universal.blog.hu 2011.12.19. 21:50:03

    @mrbloodbunny: Min tudod,nagy Carpenter-rajongó vagyok:) Szeretem is nagyon a Dolog című filmet, de nekem más favoritjaim vannak tőle;)
    süti beállítások módosítása