Digitálisan felújított George Lucas

    | Posted in Címkék: star wars george lucas |

    3

    Dermesztő képsorokat alkottak a felháborodott fanok! George Luthor Lucas haj, szakáll és szemüveg nélkül: jegy a fájdalomba, CSAK ODA!

    Ki súgta?

    A bejegyzés trackback címe:

    https://mrbloodbunny.blog.hu/api/trackback/id/tr613260555

    Kommentek:

    A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

    Swarm · http://filmfreakblog.blogspot.com 2011.09.27. 17:20:41

    Azért cirka 80 millió befolyt neki a friss Dvd eladásokból is... szerencsétlen.

    mrbloodbunny · http://mrbloodbunny.blog.hu/ 2011.09.27. 17:34:01

    @Swarm: jajj szegényke... Akiről írsz, h az Office-ban Michael helyett jön, James Spader, ő a csillagkapus James Spader? Daniel Jackson vezeti az irodát :) ? Írtad, h nem vársz túl sokat az új Thing-től... hát nem tom... én megnéztem az eredetit, mivel írták, h minden valamirevaló sci-fi fannak látnia kell... no nem az az elsőrandis film (majd beokádtam, de azért az atmoszférája is igen súlyos volt) a beokádós rész ennél is meglesz, szal annyira nem lehet más az előzőtől ha csak nagyon NAGYON el nem cseszik a hangulatot.

    Swarm · http://filmfreakblog.blogspot.com 2011.09.27. 18:49:41

    @mrbloodbunny: Igen, ő az a James Spader.
    A Thingtől meg tényleg nem várok sokat, így csak pozitívan csalódhatok (remélem). Valahogy az a CGI nem tetszett, meg szerintem egy sima remake lesz nulla egyediséggel. A 82-es Dolog az egyik kedvenc sci-fi horrorom, durván nyomasztó hangulata van. No meg a bábok is jól néznek ki.
    süti beállítások módosítása