László Kiss is the Man!

    | Posted in Címkék: tudomány csillagászat kiss lászló |

    2

    Ha valaki végignézi a videót (érdemes, abszolúte érdemes) remélem egyetért velem abban, hogy Kiss László nagyon nagy forma, megérdemelne egy ismeretterjesztő TV műsort (és majd a jövőben a Magyarországi Űrképviselet Elnöki posztját a Citadellán). A stílusa Öveges professzoréhoz hasonlít, valószínűleg azért, mert mindkettőjükből sugárzik a tudomány- a saját szakmájuk iránti gyermeki lelkesedés és múlni nem akaró szeretet. Köszönöm Kiss úr, hogy népszerűsíti ezt az egyre fontosabb és fontosabb tudományt pazar stílusával és energikus vidámságával "A csillagászat olyan kutatásokat végez, amelyek a technológiai fejlesztést generálják."

     

    A bejegyzés trackback címe:

    https://mrbloodbunny.blog.hu/api/trackback/id/tr33254880

    Kommentek:

    A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

    Swarm · http://filmfreakblog.blogspot.com 2011.09.26. 18:50:58

    Annak ellenére, hogy nem érdekel a téma, tök jó a videó, érdekes dolgokat tudtam meg.

    mrbloodbunny · http://mrbloodbunny.blog.hu/ 2011.09.27. 17:09:24

    @Swarm: ennek örülök -és ez emberünk erőssége, hogy valakit egy számára érdektelen témával is le tud kötni előadói képességeinek hála (talán...)
    süti beállítások módosítása