A Dunaszerdahelyi Batman!

    | Posted in Címkék: szlovák dunaszerdahely batman |

    7

    Jó napot!
    Egyszerűen imádom a tagot. Sajnos még elég kevés videó, és infó kering az önjelölt szuperhősről, de látszik rajta, hogy annyira tiszta, sallangmentes, őszinte Crime-buster, hogy csodálattal kell adózzunk előtte.






    A Dunaszerdahelyi Batman nem túl sokáig őrizte meg az inkognitóját: ő nem más mint Kohári Zoltán, egy 26 éves fiatalember, aki egy gazdátlan, fűtetlen, áram és vízellátás nélküli házban lakik rendezte be a főhadiszállását (melyet szintén csak módjával sikerült álcázni)


     

    Gothami kollegájával ellentétben nem a csihi-puhi bűnüldözős stílussal operál, ő inkább virágokat locsol, gyűjti a szemetet, és besegít itt-ott a helyi lakosoknak, akik némi élelemmel hálálják meg a Sötét Lovag jótetteit.

     

    De azért ne gondoljuk, hogy a valódi bűntényeket figyelmen kívül hagyja Zoltán. Tulajdonképpen ez motiválta metamorfózisában, a környék tragikus közbiztonságán szeretett volna kicsit javítani, s ezért járőrözik, szemmel tart, és ha bármi gyanúsat lát... nos a "többet ésszel mint erővel" elvét követve hívja a rendőrséget, ahelyett, hogy bucira veretné magát verné a bűnözők buksiját!

    További képekért ide tessék kattintani!

    Köszönjük Dunaszerdahelyi Batman: "Egy szimbólum vagy, és reményt adsz: többé nem kell félnünk  a bűnöző söpredéktől, és a szép Felvidék elszemetesedésétől!"


    ...bónuszként pedig itt egy screenshot (majdnem tényleg az lett belőle) arról, hogy a google valójában mennyire fajintosan, működik, és a "Szovákia" valamint a "Batman" kifejezésekre ezt dobta fel (nyilván fel sem merülhet a "No most már aztán elég legyen a kibeb*szott reklámokból!" érzés:

     

    A bejegyzés trackback címe:

    https://mrbloodbunny.blog.hu/api/trackback/id/tr1004318384

    Kommentek:

    A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

    Swarm · http://filmfreakblog.blogspot.com 2012.03.16. 08:07:39

    Vicces srác azt meg kell hagyni. :)

    mrbloodbunny · http://mrbloodbunny.blog.hu/ 2012.03.16. 11:22:28

    @Swarm: ha milliárdos lennék, tuti küldenék neki egy olyan Nomax Survival Suit-et amit Gothami kollegája is használ

    Swarm · http://filmfreakblog.blogspot.com 2012.03.16. 12:29:05

    Szerintem ő így egyedi. Másrészről nem tudna mit kezdeni a modern technikával ebben biztos vagyok :P

    mutant · http://universal.blog.hu 2012.03.16. 15:28:07

    Christian Bale meg berepülhetne az ablakomon, nem rugdosnám ki:D <3
    süti beállítások módosítása