SAD KEANU...

    | Posted in Címkék: batman és robin nem segít |

    2

    Nno! A helyzet a következő: ez a szerencsétlen Keanu Reevs csak megpróbált megenni egy szendzsót nyugiban, békességben, de neeeem!! Mert egy lesifotós jól le lesifotózta döbbenetesen előnytelen mód, ill. hát nem tudhatjuk, mert az is elég valószinű a képeket látván, hogy Níó valóban eléggé maga alatt volt kispolgári kajája majszolása közepette. A lényeg viszont ismét az internetes fotóbolt művészek által néhány perc alatt elkövetett manipulációkban van. Tessék nézni, kacagni, örvendeni a saját kép alatti linkekre kattantva!

    itt egy

    itt még egy

    itt meg még egy

    A bejegyzés trackback címe:

    https://mrbloodbunny.blog.hu/api/trackback/id/tr902084724

    Kommentek:

    A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

    MeteorAttractingBoy 2010.06.16. 10:37:23

    a teljes képhez azért van itt is adalék: i.imgur.com/KvqkE.jpg

    csak hogy halványan, ceruzaheggyel árnyékolva legyen a dolog :)

    mrbloodbunny · http://mrbloodbunny.blog.hu/ 2010.06.16. 12:13:12

    @MeteorAttractingBoy: igen, ez is remek lett, plusz naponta születnek kb az újabb és újabb e témával foglalkozó oldalak, amire annyit tudok mondani: helyes! jó!
    süti beállítások módosítása