S.T.A.L.K.E.R. 2.?

    | Posted in Címkék: stalker stalker 2 |

    0

    A Sasszemű Captain Adrián küldte, és még most sem igazán akarom elhinni. Meg voltam győződve arról, hogy a S.T.A.L.K.E.R. 2 a Half-Life 3-mal egyidőben fog kijönni erre tessék. Modjuk ez a fekete keretben szürke keretben (epic!) lejátszott, az eddig már ismert helyszíneket bemutató kis videó még nem győzött meg teljesen. Emlékszünk még a S.T.A.L.K.E.R. TV sorozatra? Az is milyen szépen indult, aztán nem lett belőle semmi. Mindegy, helyette olvasgathatom a drága öcsémtől kapott nagyszerű könyvet.

    Az sem ad túl sok örömre okot, hogy a játék hivatalos oldalán még csak release date sincs, amihez képest lehetne számolni a csúszásokkal a megjelenés valódi dátumát. Az is mi, hogy "Console Launch Exclusive"? Nade legyünk optimisták, talán ebben az évtizedben kijön a játék, és lesz időnk még PC-t fejleszteni, mert az tuti, hogy brutális gépigénye lesz. De ha hozza a S.T.A.L.K.E.R. atmoszférát a produktum (és a trailer alapján ez esélyes) minden meg lesz bocsátva.

    A bejegyzés trackback címe:

    https://mrbloodbunny.blog.hu/api/trackback/id/tr9616099124

    Kommentek:

    A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

    Nincsenek hozzászólások.
    süti beállítások módosítása