Csillagflottámat nem adom!

    | Posted in Címkék: politika star trek trump space force |

    0

    Na jó. Kész. Ennyi!!!
    Ez a narancsképű majom ezzel végképp kihúzta nálam a gyufát. Kilépés a párizsi klímaegyezményből? A nem létező fegyvervásárlási szabályozás miatti tömegmészárlásokra a megoldás mégtöbb fegyver? Az erdőtözek megelőzésére mindenki gereblyézésre fogása? A végtelenségig lehetne folytatni Trump idióta/botrányos döntéseinek sorát, de B*ZMEG HOGY LENYÚLOD A DRÁGA CSILLAGFLOTTÁM LOGÓJÁT??!?!?

    starfleet_vs_spaceforce_2.jpg

    Na neee, ezt nem!! Egyébként tipikus Trump húzás, hogy kiírtak már korábban egy szavazást az új ŰrErŐ logojára, szavaztak is a népek, aztán "KITÉRDEKEL?!?" felkiáltással kukázták az egészet. Egyébként ezek közül lehetett választani:

     space_force_szavazas.jpg

    Majd jött John Noonan, és azt twittelte, hogy "eznemis Star Trek, hanem a meglévő Air force command logója" A gond csak annyi, hogy az kb 15 évvel a Star Trek után lett megalkotva... Szép próbálkozás.

    original.png

    Ha valakinek nem szúrja ki a szemét ez a hasonlóság akkor ne jelentkezzen vadászpilótának, valószínűleg elhasalna a szemvizsgálaton. Egyébként ez a logóátvétel (nyilván az alkotóval és a szerzői jogok birtokosaival történő egyeztetés után) akár még megtisztelő is lehetne, ha az ŰrErŐ valami értelmes dolog lenne, plusz ha nem a világ legkicsinyesebb, legostobább, legkorruptabb embere tette volna rá furcsán kicsi enyves mancsait, de így :(

    starfleet_vs_spaceforce.jpg

    Képek forrásáért tessék a képekre kattintani.

    A bejegyzés trackback címe:

    https://mrbloodbunny.blog.hu/api/trackback/id/tr8615429328

    Kommentek:

    A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

    Nincsenek hozzászólások.
    süti beállítások módosítása