Black Ariel

    | Posted in Címkék: ariel ana foxxx |

    0

    Ó, he...

    Hát eljutottunk idáig is. Black Ariel. Fain. Az élő legendám, a is barna bőrű DEKIATÚRÓTÉRDEKEL??? Miért nincs kínai Superman? Afrikai-Amerikai macskanő? Indiai Batman? Olasz Pókember? Mert anno nem ilyennek alkották meg őket! Nevezz rasszistának, de pl ha a Fekete Párducot újraforgatnák transzvesztita fehér nő/férfival akkor nem-e akadna ki a VILÁG??? Alkoss új karaktereket, csinálj fekete hableányokat!

    Eredeti ötletek még nem halálbüntetéssel büntetendő rühedékek! Például: Ariel és ember férje felnőttek, van egy 25 éves fiuk, aki átkutatván anyja titkos hajóskofferét rájön, hogy ő félig sellő. Bánatában elbandukol a tengerpartra, ahol egy gonosz tengeri lény mágus hal rabul ejti. Ezután Ariel Triton segítségét kéri, aki egy fekete hableányra bízza a dolgokat. És innen indul a sztori. Nem azt mondom, hogy jó, de legalább bazmeg eredeti a cuccos!!

    ...de fekete Ariel banyek??

    black_ariel_done_1_1.jpg

    A bejegyzés trackback címe:

    https://mrbloodbunny.blog.hu/api/trackback/id/tr9814928118

    Kommentek:

    A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

    Nincsenek hozzászólások.
    süti beállítások módosítása