Apa és fia...

    | Posted in Címkék: zokni szandál |

    6

    apafia.jpg

    ...csak idő kérdése

    Egyik éjjel /látszik is/ a 6-oson kaptam le, és valóban Zokniszandál úr és sarja látható a képen, kellemes volt hallgatni a családi párbeszédet /valójában NEM/

    A bejegyzés trackback címe:

    https://mrbloodbunny.blog.hu/api/trackback/id/tr484746100

    Kommentek:

    A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

    Szakyster 2012.09.02. 13:07:44

    Régi tervem, hogy megkeresem azt, aki kitalálta, hogy a zokniszandál ciki, és miután egy szikével vágást ejtek a hasfalán, és kihúzom a beleit, szép lassan leszuszakolom a torkán. Nyáron Budapesten a legpraktikusabb viselet, de ha földutas faluba megyek a nyári kánikulában, akkor is ilyet érdemes felvenni.

    Amúgy ez az őrület ott tart, hogy hallottam már több embertől, hogy mennyire ciki/gáz/undorító, ha egy férfi _rövidnadrágot_ vesz fel, merthogy kilátszik a szőrős lába. Ó, anyám....

    mrbloodbunny · http://mrbloodbunny.blog.hu/ 2012.09.03. 11:26:23

    @Szakyster: jajjmár, szeretjük a zokniszandálosokat, hát kikről tudnánk olyan jókat dühöngeni :)))

    K.Leslee 2012.09.04. 21:16:38

    de minek a zokni??????? Ezt ugyanúgy nem értem, mint amikor valaki betűri a nadrágját a zoknijába(váááááááá)!!!!

    Szakyster 2012.09.08. 21:00:39

    @K.Leslee: Tudod azért, mert a világ koszos. Elég végigmenni egy forgalmasabb budapesti úton, vagy felszállni a bkvra, és ha nincs rajtad zokni, a szandál pántja kirajzolódik a koszrétegben a lábadon. Olyan vicces dolgot, mint a kutyaszar, hányás, stb. már meg sem merek említeni. Szóval a szememben kissé igénytelen az, aki szandál alá nem vesz fel valamit.

    K.Leslee 2012.09.09. 19:17:53

    @Szakyster: akkor a fehér zokni meg felettébb praktikus :-)

    K.Leslee 2012.09.09. 19:30:13

    @Szakyster: Na jó, kicsit tényleg túlzó a post, de ez a zokniszandál dolog csak egy sztereotípia. Nem azt jelenti, hogy, utálni kell azt, aki zokniszandált hord. Viszont azt a koszt meg is eszed észrevétlenül, éppen ezért nem nevezném igénytelennek azt, aki szandál/ papucs alá nem vesz fel zoknit. Annyira lenne jogos, mint igénytelennek nevezni a zokniszandálosokat. Részemről nem volt szó ilyesmiről.
    süti beállítások módosítása