150 Trololo

    | Posted in Címkék: trololololololololololo trololo eduard khil |

    7

    Jó napot!
    Mivel trololóval kezdtünk, így a századik százötvenedik posztot trololóval ünnepeljük, legalább is ez volt az első gondolatom, aztán rájöttem, hogy egy nem is túl régi, nem is túl látogatott kis blog ne magát ünnepeltesse, inkább használjuk fel ezt a jubileumot arra, hogy tiszteletünket tegyük Eduard Khil aka TROLOLO-MAN előtt! Informatív zenés-videós összeállítás következik, zúzdával nyitunk!




    Eduard Khil 1934 Szeptember 4.-én látta meg a napvilágot Oroszországban. Egyszerű családban nevelkedett, nehéz gyermekkorában elég közelről élte át a második világháború szörnyűségeit. 1949-ben aztán Szentpétervárra költözött, ahol nyomdászként szerzett szakmát. 1955-ben íratkozott be a Leningrádi Konzervatóriumra, ahol tanulmányai közben már jelentős operaelőadások főszerepeit játszotta, énekelte.



    1960-as diplomázása után leginkább a popzenei irányzat vonzotta -most már kijelenthetjük- mindannyiunk nagy örömére. Sok év alatt, számos szovjet- és nemzetközi fesztiválon fellépett, számos szovjet- és nemzetközi elismerés és díj mellett megkapta az "Érdemrend a hazáért" kitüntetést is. Arról pedig, hogy milyen ember is ő valójában az alábbi videóból kaphatunk némi kivonatot, ahol őszinte mosollyal mesél többek között arról, hogy milyen nagy öröm számára az, ha a trololo dallal öröm és optimizmus terjed a világon, nyelvjárástól, nemzetiségtől függetlenül.



    A XXI. századi óriási népszerűségét az 1966-os "I Am Glad, Cause I'm Finally Returning Back Home" című, az akkori rezsimnek nem tetsző politikai tartalma miatt (cowboyok? farmok? musztángok? hogy az imperialista nyugat röhögjön a markába miiii?) csupa yoyoyóból és hohohóból álló mindenki számára csak Trololo song-ként ismert slágere hozta el. Valaki 2009-ben feltöltötte a jutubra, azóta pedig megszámlálhatatlan remix, feldolgozás, funvideo született. Mindjárt itt egy egészen parádés electro-house mix



    FÁNKIII (csudálatos)



    Dáptepp (nem sok köze van az eredetihez, de klassz)



    János sem bírt magával



    Ahogy az Oscar díjas Christoph Waltz sem

    Lezúzza az American Idol-t



    Azért ahhoz méretes... khmm férfiasság kellet, hogy egy ekkora tömeg elé kiálljon, és egy, főleg azokban az időkben merőben szokatlan nótával lepje meg a nagyérdeműt

    Itt a tízórás változat

    De mit szarozunk itt a tízórással, mikor itt a VÉGTELEN ÉLVEZET

    Köszönjük Eduard!!

     

    update, köszönet Védának


     

    A bejegyzés trackback címe:

    https://mrbloodbunny.blog.hu/api/trackback/id/tr963212015

    Kommentek:

    A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

    Swarm · http://filmfreakblog.blogspot.com 2011.09.08. 22:33:00

    Marha jó poszt lett, már azt hittem kimarad a 10 órás móka :) Trololololo

    mrbloodbunny · http://mrbloodbunny.blog.hu/ 2011.09.10. 11:30:47

    @Swarm: a blog.hu-n is van egy filmfreak. az a tiéd? (btw a conan-kritikával szinte teljes mértékben egyetértek, csak azért szinte, mert sztem még annál is botrányosabb mint azt írtad, pedig olyan sok dícséretet nem kap :)

    Swarm · http://filmfreakblog.blogspot.com 2011.09.10. 13:43:05

    @mrbloodbunny: Valami Filmfreaks blogot én is láttam, de ahhoz nincs közöm.
    A Conan meg olyan, amilyen. Szerencsétlen gyerek, nem szabad bántani az értelmi fogyatékosokat.

    mrbloodbunny · http://mrbloodbunny.blog.hu/ 2011.09.28. 21:57:44

    @veda23: hatalmas :) csak sajna leszedette a tulaj.... de sebaj, mert itt az indavideó: subba.blog.hu/2011/09/27/trololol_x_family_guy#comments
    süti beállítások módosítása