Én, a robot - kritika #4

    | Posted in Címkék: kritika rossz filmek |

    4

    ebben a részben semmi érdekes nem lesz...

     

    A bejegyzés trackback címe:

    https://mrbloodbunny.blog.hu/api/trackback/id/tr742175512

    Kommentek:

    A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

    Swarm · http://filmfreakblog.blogspot.com 2010.07.26. 19:43:14

    Marha jó videó. Igazi vérnyúl hangulat. Ez mindig fel tud dobni!

    MeteorAttractingBoy 2010.07.27. 12:34:00

    ász minőség, pöpec videó ismét, de van egy két dolog, amivel ellent kell, hogy mondjak néked:
    - az ájrobot 2004-es, míg a terminator: salvation 2009-es, szóval a hunterkillert max marty mcfly segítségével tudta volna proyas abból nyúlni
    - a vizes jelenet a legelején, plusz Kanalas Del robot utálata: Kanalas úr azért morcos a robotokra, mert nem a kislányt mentette meg először a droid, hanem őt, miközben a leányka megmentése után (szerinte) még őt is simán ki tudta volna menteni; ami pedig a fura vízszintet illeti: Kanalas autója csak félig van a vízben, míg a másik autó már teljesen - és azért merül lassan, mert még bőven van benne levegő, ami egy ideig még fenn tartja (ld.: Mythbusters, a "Ki tudok-e menekülni a víz alá süllyedő autóból azzal, hogy kinyitom az ajtót/letekerem az ablakot)"

    de mindezektől függetlenül, a film tényleg fos :)

    (külön pluszpont a Bridge It!-ért)

    mrbloodbunny · http://mrbloodbunny.blog.hu/ 2010.07.27. 18:30:25

    @MeteorAttractingBoy: ok a Salvation lehet, hogy 2009-es, de az alap Terminator '84-es, és már abban is feltűnik, csak az a filmem nincs nálam (se a T2) a víztükör meg... háát én ezt másképp látom, de persze simán lehet h tévedek. kösz a hozzászólást, a legközelebbi ( holnap - holnapután... ) jobb lesz, ez télleg elég rattyer!

    mrbloodbunny · http://mrbloodbunny.blog.hu/ 2010.07.27. 18:31:01

    @Swarm: no, hát ennek örvendek :)
    ma vagy holnap itt a következő...
    süti beállítások módosítása