X-Wing Asylum

    | Posted in Címkék: game star wars |

    8

    Először egérrel próbálkozol. Aztán rájössz, hogy a billentyűzet a tuti. Aztán mégiscsak belátod, hogy az egérrel kell operálni. Hirtelen, már azt veszed észre, hogy egérrel, és gombokkal egyszerre tolod, mert máshogy nem megy!! Aztán elkezded szidni a Win 7-et, amiért a jobb alsó sarok az "asztal". Kicsivel később bezársz minden tálcán lévő programot illetve tabot. Egyre nagyobb- és nagyobb helyet csinálsz az egérnek. Nem sokkal ezután elkezded szidni az alkotók anyukáját. Végül elfogadod a tényt, hogy biza az erő ezen napon valaki mással van, NEM VELED!!!! Aki kilőtte a Halálcsillagot és bizonyítani is tudja, vendégem egy... BÁRMIRE (mondjuk az egy dolog, hogy nekem eddig nem sikerült, de gyanús amit a jobb egérgombra raktak... szóval lehet könnyelmű voltam)

    star w xwing.jpg

    A bejegyzés trackback címe:

    https://mrbloodbunny.blog.hu/api/trackback/id/tr814977845

    Kommentek:

    A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

    Swarm · http://filmfreakblog.blogspot.com 2012.12.24. 21:00:02

    Na jó, felbasztam az agyam, kész... :D Mission Impossible lvl 99

    mrbloodbunny · http://mrbloodbunny.blog.hu/ 2012.12.28. 20:23:58

    @Swarm: bizonyára velem van a baj (ez mondjuk tuti, de) beírtam az oldaladon a "szörcs" mezőbe, hogy "dredd" és semmit se dobott ki. nekem most volt szerencsém megtekinteni, és az év egyik legfaszább szkifi-akció filmjével állok szemben. a töketlen magyar forgalmazóknak hála kanyarban nincs a cucc, legalább is én nem hallottam róla, de parádés a mű! Die Hard a Judge Dredd univerzumban... 10/9
    szerintem

    mrbloodbunny · http://mrbloodbunny.blog.hu/ 2012.12.28. 20:24:43

    @Swarm: azért ha tévednék, és írtál róla vmit, dobj 1 linket, de ha tényleg nem láttad csak ajánlani tudom.
    G

    Swarm · http://filmfreakblog.blogspot.com 2013.01.01. 20:08:42

    @mrbloodbunny: A szörcsöm el van baszkurálva és gőzöm nincs, hogy lehetne orvosolni. Egyébként még nem láttam, de akkor legyen! Megnézem és rittyentek valami véleményt róla.

    Madafaka · http://madafaka.blog.hu 2013.01.03. 20:26:46

    abból, hogy a leírásban ez áll, hogy próbálj minél messzebb jutni, azt hiszem sose érsz a szellőző nyíláshoz.

    viszont a minap láttam a dredd plakátját asszem az astoriánál (nem biztos) hogy jön a mozikba szinkronosan. amúgy tényleg meglepően jó volt.

    mrbloodbunny · http://mrbloodbunny.blog.hu/ 2013.01.04. 17:19:27

    @Madafaka: és ez a dúrva, hogy minden értelmes ember/blog/stb azt mondta, hogy b@szottjó az új Dredd, mégis nagy bukta eddig sajna...
    a játékról: tényleg nem valószínű, hogy vége lenne, mert a "jobbklikk" csak sima lézer, nem protontorpedó...
    süti beállítások módosítása