Ebmas Kung-Fu

    | Posted in Címkék: ebmas |

    2

    ebmas_kung_fu_2.jpg

    Avagy: MIT LÁTUNK? Vajon alkoholmajmok párzási üzekedése ez? Nem rémlik, hogy bármelyik Jackie Chan filmben láttam volna hasonló kung-fu koreográfiát. És amúgy itt most ki ver kit? Ki győz? Ki a rossz arc? Ki a defense és ki az offense? Plusz a szlogen: "Hogy ne kelljen sehol félned"(???) WHAAAAT? Ha Frodóék elvégzik az Ebmas Kung-Fu tanfolymot (vagy mit?) fényes nappal begyalogolhattak volna Mordorba? Vagy ha a Stalker is ismerné az Ebmas rejtelmeit, már nem is kéne csavarokat hagyigálnia a Zónában? Mimimimi miez? Mit? Látunk???? Egyébként Veresegyházon(-házán? -házott?) sikerült lefotózni sasszemű G közbenjárásával.

    A bejegyzés trackback címe:

    https://mrbloodbunny.blog.hu/api/trackback/id/tr854771748

    Kommentek:

    A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

    Swarm · http://filmfreakblog.blogspot.com 2012.09.12. 18:19:27

    Biztos a bőrfej a maszter, mert ő rúgni is tud. Jogosan illik ide a klasszikus MIT LÁTUNK kifejezés.

    Tomi from Space · http://bodybuilding.blog.hu 2012.11.26. 09:41:31

    Jó ez bazmeg. Jobb kézzel ütést hárít, bal kézzel ipon-t visz be tarkóra jól, jobb lábbal fixálja a barátaival bulibamenő és csak magát jól érezni akaró féreg térdét, a bal lábára meg kicsit combozik, mert ráér, meg miért ne és mindeközben a távolba révedő szemeivel egy otthagyott és a 49. oldalon nyitott Coelho összest olvas.

    Kocsmai verekedésnek mellesleg csak az az ellenszere, ha elfutsz a gecibe.
    süti beállítások módosítása