TITANIC II

    | Posted in Címkék: kritika asylum rossz filmek |

    4

    Még az egész "filmbemutatósdi" elején, mondjuk úgy megfogadtam, hogy olcsó, nagyon gagyi, szemétre való tré filmeket nem fogok kritizálni, mivel egyrészt elég könnyű, másrészt sokkal vérlázítóbbnak érzem azt, ha egy sokak által ismert és kedvelt sztorit barmolnak el sok-sok pénzből, világsztárokkal, profi stábbal, marketinggel stb... de ez most megváltozni látszik... képrekatt után jön az Asylum Films (legalább a nevükben őszinték) esszenciája + egy ütős kis trailer! (bár én mindig is úgy képzeltem ezt a filmet, hogy miközben süllyed a Titanic 2, rázuhan a lángoló Hindenburg 2... sztem sokkal klasszabb lenne, és kb ugyanennyire hiteles :) )

    A bejegyzés trackback címe:

    https://mrbloodbunny.blog.hu/api/trackback/id/tr22185520

    Kommentek:

    A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

    MeteorAttractingBoy 2010.08.04. 09:32:29

    szerintem vicces ezen a plakáton a hajókéménynek álcázott szigorú arc :D

    mrbloodbunny · http://mrbloodbunny.blog.hu/ 2010.08.04. 10:24:03

    @MeteorAttractingBoy: az tényleg parádés XD és rééémszigorúú!!!

    Limrasson 2010.08.31. 00:36:51

    @mrbloodbunny:
    Igazából az egy ilyedt arc! Biztos, hogy ez nem paródia? MEgnézem a trailert...

    mrbloodbunny · http://mrbloodbunny.blog.hu/ 2010.08.31. 21:24:02

    @Limrasson: óóneeem nem nem nem neeem... ez egy "asylum" film lesz, szóval tuti semmi paródia, csupán egy újabb retexar hulladék, némi profit reményében.
    süti beállítások módosítása