gereblye

    | Posted in Címkék: politika finnország california trump tűzvész |

    0

    Jó napot.
    Nagyot ment ismét az annoying orange, leánykori nevén Donald Trump amikor ellátogatott az apokalipszis sújtotta Californiába (nem elég azoknak a szerencsétlen embereknek a futótűz, még Trump is odament). Először elkezdett beszélni (most mit mondjak? mozgott a szája és hangok jöttek ki rajta) a megsemmisült Pleasure városáról, hogy milyen szörnyű ami Pleasure-rel történt, ekkor javították ki, hogy Paradise te tapír(!!!). Ja, Paradise, tökmindegy. Aztán szidta az erdőfelügyeletet. Igen, azt az erdőfelügyeletet akiknek a büdzséjét épp ő vágta meg, de nem holmi kis szeletkét vágott ki, alapos munkát végzett mert ugye mit csinál az az erdőizé...? MONDJUK ERDŐTÜZEKET AKADÁLYOZ MEG??!?!? 

    De a legkomolyabb verbális nuke még hátra volt, aszondja: Finnország az erdők országa, ott mégsincsenek erdőtüzek. Miért? Hát mert mikor találkozott a finn miniszterelnökkel az elmondta, hogy ott mindenki gereblyézi a talajt az erdőkben, és hát náluk ezért nincsenek is olyan erdőtüzek mint a napfényes Californiában. Igen. Stephen Colbert is megmondta, a finnországi erdők azért nem égnek porrá, mert lefoglalja őket az, hogy hó alatt legyenek. Egyébként a finn miniszterelnök nem tud arról, hogy bármit is beszélgettek volna a gereblyézésről az USA elnökével. Persze azt már tudhatjuk, hogy Trump nem az ortodox megoldások embere, de azért azt feltételezni egy egész országról, hogy ott mindenki gerebLézik azért még tőle is erős. Na, erre a témára pattantak rá a vidám Finnek, a képre kattintva 43 csudás trollkodás olvasható, nekem az alábbi a kedvencem. Legjobbakat!

    rake.jpg

    A bejegyzés trackback címe:

    https://mrbloodbunny.blog.hu/api/trackback/id/tr614386830

    Kommentek:

    A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

    Nincsenek hozzászólások.
    süti beállítások módosítása