Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

    Frivol tudomány +18

    | Posted in Címkék: szex tudomány sex csók nsfw vérnyúl frivol |

    2

    Jónapot!

    Ezúttal néhány arcpirító kérdésre keressük a választ legjobb barátunk, a tudomány segítségével. Áá, és ha ezt az irományt netán valakinek elküldjük, majd azt kapjuk vissza hogy: "tldr" az azt jelenti, hogy "too long don't read" - magyarul "nekem cicás GIF-eket küldj, vagy pár vinét, de olvasni má derogál, vagy ennyi időm meló mellet azért nincs"

    frivol.jpg

    MIÉRT HORDUNK RUHÁT?

    Mert cudar az időjárás? Renben, de ott a Tavasz! Az Ősz, és főleg a nyár! Azon kívül, hogy mondjuk védjük bőrünket az UV sugaraktól, miért is viselünk textilt? Ma persze bárki rárabolhat e kérdésre, hogy "mert nem lóbálom a virslit, füstlit, vagy (némelyek[Ó JAJJ]) a sajtlit" illetve a "körtéimet/almáimat/ikreimet nem fogom közszemlére tenni ti mocskos férfiállatok"!

    Az emberek hozzávetőlegesen 100.000 éve csinálnak és hordanak ruhákat. A ruci megvéd minket a hidegtől, esőtől, napfénytől, emellett kifejezheti társadalmi státuszunkat, rangunkat, identitásunkat, ez mind oké, de... DE! A kulcskérdés: mi az oka, hogy félünk pucéron lenni ma mások előtt? Miért szégyeljük mezítelen testünket?

    A szégyenlősség egy igen érdekes szociális érzelem. Senki sem szégyenlős, ha otthon a 4 fal között meztelen. Szóval tán azért alakult ez így, és maradt a nyakunkon sokezer generáció után is, mert hasznos a társas érintkezéseink során, és mivel szégyenlünk megsérteni írott vagy íratlan társadalmi szabályokat, segített minket, hogy jobban/hatékonyabban/békésebben együtt élhessünk.

    Maga a szégyen(érzet) már egy sokkal erősebb érzelem. Félünk meztelenek lenni mások előtt. Ez a félelem még a ruházkodás előtti időnkre vezethető vissza, és az az érdekes, hogy nem csak ránk emberekre jellemző. Havelock Ellis "Az erényesség evolúciója" című tanulmányában ezt a következő okokra vezeti vissza:

    Az első, a visszautasítás jelensége. Mielőtt megtörténne aminek meg kell történnie, rengeteg állat üldözősdit játszik a másikkal. Kicsit hagyom magam, aztán usgyi, megint engedékenynek mutatom magam, aztán ismét elröpülök. Ezzel felmérhető hogy az utódok leendő nemzője mennyire kitartó, milyen gyorsan adja fel, illetve mennyire komolyak a szándékai a közös fészekrakást illetőleg., magyarul mennyire lesz ő számomra egy JÓ társ.

    Eszerint nálunk embereknél furcsa módon az, hogy ruhát viselünk a figyelemfelkeltés formája, hiszen rejtve tartjuk genitáliáinkat, elzárjuk őket a külvilágtól, kevésbé elérhetővé tesz minket bármely potenciális jövőbeni partner számára, ezáltal a nemzést sokkal szelektívebbé téve.

    A második ok az undor. Könnyen belátható, hogy egy faj azon egyedei akik undort tudnak érezni, nagyobb eséllyel maradnak életben. Bélsár, valagsalak, testváladékok stb gyakran fertőzéseket terjesztenek. Elég sok bizonyítékunk van arra, hogy miután a ruházkodást "feltaláltuk" azt igen gyorsan a privát szekciónk elrejtésére (is) használtuk. Elég csak a marhatenyésztők által ledózerolt 50 Celsius fokos őserdőkből meglepetten előbukkanó bennszülöttekre gondolnunk. Nők és férfiak tök pucéran kolbászolnak... kivéve azt a tündéri kis ágyékkötőt melyet mindőjük visel. Amúgy nem kell most hömbölögni hogy "Mégis mi az undi egy szép mezítelen női/férfi testben?" csak gondoljunk bele: már egy száz évvel ezelőtti átlagos higiéniájú és epiláltságú test sem biztos, hogy azonnal bepörgeti a generátort, akkor egy százezer évvel ezelőtti szőrös betyárkörtés bölöncös humaniod? Na ugye.

    A harmadik ruházkodást befolyásoló tényező a mi egyedi gyermeknevelési folyamatunkban keresendő, mely pedig a hatalmas agyunk miatt alakult úgy ahogy. A legtöbb emlős születése után néhány órával már tud járni, néhány héttel később pedig nem ritka, hogy már tud magáról gondoskodni. Kivéve az emberi fajt. A mi (testünkhöz viszonyítva) óriásira nőtt agyunk az, ami nem enged minket ilyen gyors "felnövésre". A Csecsemők és gyermekek agya a testbe betáplált táplálékok igen jelentős hányadát felemészti az izomzat, a csontok, a belső szervek rovására kösz intelligencia. Nekünk tehát sokkal több időt kell töltenünk utódaink életképessé, életrevalóvá nevelésével mint szimplán a lehető legtöbb utód nemzésével. Na, a ruházkodás ebben is segít, hiszen ha nincs a világ elé tárva szaporító szervünk, ha "megvédjük" azokat más utódnemzésre alkalmas/hajlamos fajtársunktól, több időt és energiát áldozhatunk a jóval fontosabb NEVELÉSRE. Talán úgy tűnhet, hogy ez üti az első pontot, de ne feledjük, az a lehető legjobb pár kiválasztásáról szólt, nem szimplán a köszörülés elkerüléséről.


    OLYAN ARANYOS VAGY, LEGYÜNK CSAK BARÁTOK

    Gondolom nem vagyok egyedül azzal a kiábrándító tapasztalattal, mikor egy lánnyal rengeteget nevetünk, totál azonos hullámhosszon vagyunk, kibeszélünk mindent, megbízunk egymásban... ám egyszer csak a semmiből BEEEM!

    - "Annyira aranyos vagy, és mi mindíg barátok maradunk. Mármint csak barátok. Imizlek amúgy. Szió"
    - "Mi? Mé mos miii? Mámintoké, jó, én is így gondoltam :("

    Ha a másik iránt érezni kezdünk valami többet is mint pajtiság, a hasunkban hirtelen pillangók (öeee) kezdenek röpködni és ez nekünk jó. A jelenség neve "Limerence". Ezen büdös haslepkék valószínűleg az adrenalin söprésnek köszönhetők. Az adrenalin LOVE esetén a vért elvonja az aktuálisan potenciálisan épp nem igénybe veendő szervektől (poci) és bepumpálja a remélhetőleg használandó izmokba(hahah). Ez lehet az egyik magyarázata a szerelmi bánattal járó étvágytalanságnak is, hiszen a gyomor épp "alvó" módba kerül.

    Lépjünk tovább. Angus John Bateman genetikus törvénye szerint bármely olyan faj, ahol léteznek nemek, az egyik nemnek mindíg sokkal több ráfordítással jár az utódlás mint a másiknak. Nálunk emlősöknél ez fokozottan igaz. Míg egy nő "csupán" néhány utódnak adhat életet, addig egy hímgép gyakorlatilag csillió utódot nemezhet, mivel bimmbammbumm, na csá, én lelépnem. A többi már a nő feladata.

    Ez aztán azt eredményezi, hogy az egyik nem (hím) versengő, hisz' minél többféle genetikai háztartással rendelkező nővel szeretné tovaörökíteni dzsínjeit, míg a másik (nőstény) válogatós lesz, mert hogy neki nincs ennyi lehetősége, ő a lehető legalkalmasabb hímtől szeretne utódot.

    Visszakanyarodván az aranyossághoz, érdekes ellentmondásba ütközünk. Lehet, hogy valakivel "tök jól elvagyunk" de ez sajna még nem azt jelenti, hogy a másik fél szerint túl jófejek, túl jósrácok vagyunk, inkább arról van szó, illünk-e egymáshoz? Nincs bennünk elég közös. Hiába vagyok vicces okos megbízható stb, ha például a lánybarát sokkal szebb, akkor ő egy hozzá hasonló szépségű pasit fog keresni. És ez nem azért van mert (példánkban épp a)nők sekélyes külsőséglények, hanem mert (valljuk be) nem elég ha néha elnevetgélünk, sokkal több átfedés kell az "ÉN" halmaz és az "Ő" halmaz között.

    tall.jpg

    Marshall Fine szerint a "legyünk csak barátok" egy olyan büntetőcédula, mely arról szól, hogy:
    a, nem vagy eléggé maszkulin (izomgizi/nagydarab/erős/magas/stb)
    b, nem vagy eléggé elérhetetlen

    Az á pont még érthető, ha a pasim gólemisztikus izomgép, akkor az utódaink is erővágók lesznek! De mi a helyzet a ponttal? Na ez már sokkal érdekesebb. Miért tenne bárkit is kevésbé vonzóvá az a tény, hogy ott van? A megkaphatóság? És(sel nem kezdünk blablabla) miért tenne bármely dürhőt, trógert, szélhámos vadmajmot vonzóbbá az ő "meghódíthatatlansága"? Robert Cialdini ezt a "szükségesség elvének" hívja. Azon dolgok vonzanak igazán, amiket nehéz megszereznünk, mivel nem szeretjük ha a lehetőségeink behatároltak. "Nanehogymá én nem birtokolhatok egy rúd kóbászt Óverdózból? Akkor nekem csak azéis 3 kiló lószalámi kell... belőle... pont.". Tehát a recept, tedd magad elérhetetlenebbé, vagy használd a...

    ...dobpergés...

    ...Ben Franklin hatást! Benjamin Frankiln leírta hogy mi módon volt képes kapcsolatokat építeni idegen emberekkel azáltal, hogy szívességeket kért tőlük. Hmm. Kognitív disszonancia? Megvan? "Miért tennék én bármit is ezért a Benfrenklinért, hacsak nem kedves számomra ez a Benigyerek? Jaja, hát én bírom őt valójában, szóval ezért csinátam meg neki azt amit kért." A belső ellentmondásból adódó feszültséget önigazolásokkal oldjuk fel, tehát ugye idegeneknek, ellenszenves alakoknak nem teszek szívességet, Bennek mégis megcsináltam valamit... akkor tehát Benító egy szimpi barát.

    Nem volt egy elveszett ember ez a Mr Franklin!

    MIÉRT BÁMULJÁK MEG A FÉRFIAK A NŐKET?

    Drága férfitársaim.

    Az intelligencia nem korral jár, a bölcsesség igen. Az intelligencia nem osztható meg, a bölcsesség igen. Úgyhogy most egy száz33 éves férfi bölcsességei jönnek: ha egy nő azt látja, hogy a tekintetünk akárcsak egy mikroszekundumig is egy másik, ne adj'Isten lengén öltözött nőre vetődik, azonnal meg fogja kérdezni, hogy "Szerinted csini az a csaj?" Ekkor már nincs remény. Ez egy CSAPDA!

    trap.png

    Fuss menekülj, színlelj sztrókot, különben neked befellegzett. Először is, ők nem azt kérdezik, hogy "Az a nő csinos-e?" hanem, hogy "Az a nő csinosabb-e mint én"? Másodszor: nincs jó válasz, hiszen ha igent mondasz akkor egy disznó vagy és négy nap duzzogás jön, másrészt ha nemet mondasz, akkor hazug disznó vagy, és négy nap múlva jön a duzzogás, amikorra te már réges-régen elfelejtetted ezt az egészet. C'est la vie

    Drága okos, vicces és egyben gyönyörű NŐK: megbámuljuk-e mi férfiak a nőket? IGEN. Hogy csak egy példát említsünk: egy nő számára nem biztos, hogy egy szőrös hím-virgács a legvonzóbb dolog a kozmoszban, viszont a mi tekintetünk megakad egy szép női lábon. Baj ez? A nők számára igen, mivel mindegyik imádatos lány azonnal azt hiszi, hogy instant beindul a férfi CPU összehasonlító funkciója. Node miért érzik a csudálatos lyányok ezt irritáló/veszélyes/borzadályos dolognak? Ímhol a 3 legfőbb indok:

    1. Ha egy pasi "megbámul" egy másik nőt, biztossan sokkal vonzóbbnak találja mint őt.
    2. Azért nézi őket mert elégedetlen vele, tehát a dolog vége a S-Z-A-K-Í-T-Á-S
    3. A NŐK biztosak benne, hogy még naggyon sokáig ugyanarra az 1 másodpercig "megbámult" nőre gondolunk, miután már rég nem is látjuk.

    Vegyük sorjában:

    1. "Lehetséges, hogy a férfiállat a megtekintett nőt testileg vonzóbbnak találja mint engem?" Nos az őszinte válasz... néha igen. Ám a lényeg: EZ NEM OSZT, NEM SZOROZ!! Nyilván a 3.600.000.000 nő közül lesz olyan akinek a teste "szebbnek" találtatik, viszont ez KIT ÉRDEKEL??? Nem azért vagyunk valakivel "mert csak ő volt szabadállapotban", hanem mert azzal a nővel akarunk lenni akivel épp vagyunk.

    2. Elégedetlenség? Szakítás? No ne humorizáljunk már. Az utódkihordás- és nevelés abszolút nehezebb része a nőkre hárul, nekünk csak röpködnünk kellett virágról virágra fajunk generációinak tízezrein át hogy továbbörökítsük génjeinket a lehető legkülönfélébb génállományú anyák segítségével. Ezután jött a törzsi- majd a civilizációs fázis, ahol viszont már felfogtuk, hogy a sima nemzésnél sokkal lényegesebb az életképessé nevelés. Szóval mi mindig is megnéztük a "másik" potenciális utódmamákat, viszont ez csupán az ősi program egyik maradványa. Ez van, és nem kell neki túl nagy feneket keríteni.

    3. Az utánozhatatlan nők azért gondolják, hogy még sokkal a látottak után is arra a nőre gondolunk, mivel ők megjegyeztétek azt a "konkurenst". Vigyázat, sokkoló hírek jönnek: mi pasik kb ugyanannyi másodpercig jegyzünk meg egy másik csajt, mint ameddig NÉZZÜK őt. Tehát ha egy férfijú akár teszemazt felháborító módon három egész másodpercig konstans stíröl (staring) egy kihívó külsejű kikent kifent lányt, kb ugyanennyi idő múltán a halállal való fenyegetés hatására se lenne képes beazonosítani ugyanazt a nőt.

    Összefoglalva: ha véletlenül egy nőre vetül tekintetünk akkor

    1. nem kezdünk hülye összehasonlítgatásokba
    2. emiatt sosem fogunk "elégetetlenek lenni" veletek
    3. később az qrvaélet, hogy nem gondolunk a megbámultra

    Röviden tömören ez lett volna a lényeg. Nem kell túldramatizálni a dolgokat, bízzatok bennünk, ha mást akarnánk, akkor mással lennénk (persze vannak önbizalomhiányos, komplexusos, lelketlen görények akik csalják a párjukat, hogy betöltsék a lelkük mélyén tátongó űrt, igen, tudom, de megint csak saját példa: engem már csaltak meg, én soha senkit, nem csak a pasik mányák).

    LÉNYEG-E A MÉRET?

    Örök klasszikus. Állandóan azon parázunk elegek vagyunk-e az aktuális szerelmünknek, aki persze mindíg azt fogja mondani:
    - "Perszehogy."
    - "Úúú de még mennyire!"
    - "Anemjóját, csak nem a hármashatárhegyi rádió adótorony bukkant fel a paplanok között?!?"

    Statiszkikáljunk, mennyi is az annyi. A világ nemzetközi "kinekmekkora" tekintetében először nézzük a bevallásos módszert. Ott 14 és 16 cm között vallott a legtöbb ország legtöbb férfija. No ezt a versenyt megnyertük, mivel a Magyarok 17 centiméterről tettek tanúbizonysá... 17 centit mondtak be átlag... kis ország nagy bottal jár. De itt van nekünk a második, orvosok által mért merev számtani pénisz középméret. Nos, 15.521 erektált pélót mértek meg bolygónk számos országában, és az átlag bezony 13,12 centi (érted, bold).

    Na, ez eddig még egy dolog, de vajon az ellenérdekelt fél számára mennyire is fontos ez? Egyrészt a női G-pont igen könnyen kitapintható a hüvely belső-felső részén, és ha már egyszer kitapintható, abból az következik, hogy egy ujj hossza is elég ennek eléréséhez. Akkor egy péniszé? Ne szórakozzunk már, simán elég. Másrészt egy együttlét nem egy monoton gőzgép alternáló segédmozgát végző pumpálásáról szól. Ha az ember odafigyel a másik reakcióira, vágyaira akkor nem lehet gond. A Hanyatló Nyugat Svéd középsulikban például van szexuális felvilágosítás, ahol azt tudatosítják a tiniknek, hogy ha majd "arra" kerül a sor, az abszolút boldogsághoz és extázishoz vezető leghatékonyabb módszer nem más, mint hogy "akarjak a másiknak jót, a másik öröme legyen az elsődleges számomra". Ennyi. Ilyen egyszerű, és mindenki nyer.

    Más kutatások szerint viszont a méret sok nőnél igenis számít, mivel a nunciusz teljes hosszát stimulálja a hosszabb reszelő, így intenzívebb orgazmust tudnak átélni. A Kréta szigeti strand (klitorisz) más agyterületeket stimulál, így másfajta orgazmust okoz.

    Aztán ott van a nem harcrakész méretre vonatkozó 2013-as tesztsorozat, ahol nőknek pucér CGI pasikat mutattak különböző magassággal, fizikai kondícióval és más-más méretű petyhüdt pöpmpölővel.

    cgi_men.jpg

     

    Itt az derült ki, hogy a nők a minél magasabb, minél jobb kondiban lévő férfiakat tartották vonzónak, viszont a kornyadt kukettót csak 7,6 centiméterig találták attraktívnak, az annál nagyobb méret már sokkal inkább taszajtást váltott ki.

    Az utolsó érdekes része a méretkérdésnek az életkor. Mármint a nők életkora. Egy 18 és 50 év közötti nők körében végzett teljessen irreleváns felmérés szerint ugyanis a fiataloknál nem, míg a... bölcseknél igenis számít a hardware-size. Btw a 33 éves CRACK-HEAD csak nem bírta ki, és a felvétel előtt is beküddött egy kis kristályt a fejibe, biztos ami biztos.

     

    MIÉRT VAN A FÉRFIAKNAK IS MELLBIMBÓJUK?

    Hiszen nem kell. Mi pasik nem termelünk tejet, mi a francnak van az ott? A válasz igen egyszerű: minden embrió nőként kezd testet ölteni, mivel a hím nemért felelős Y kromoszóma nagyjából a 4. héttől kezd működésbe lépni. Az ivarmirigyek is nagyjából ezen időpontban jelennek meg, viszont még pár hétig nem lépnek akcióba. Úgy nagyjából a megtermékenyülést követő 8. héttől kezdenek a férfi ivarmirigyek tesztoszteront termelni, mely azután "blokkolja" a női nemi jellemzőket. Addigra viszont a mellbimbók elkezdtek kialakulni, és mivel emlősök vagyunk, így a mellbimbó egy nagyon fontos testrészünk, be van az betonozva rendesen, szóval ha már elkezdett kifejlődni, függetlenül attól, hogy lány- vagy fiúként látjuk meg a fényt, az biz megmarad.

    A másik ok még egyszerűbb: nem zavar senkit. Nem származik egy férfinak abból semmi hátránya, hogy van mellbimbója. A természet pedig nem hülye, fölösleges dolgokra (jelen esetben a férfivá váló embrióról a bimbi eltüntetésére) nem pazarol energiát. Thanks, nature :)

     

    PÉNISZ, MINT VILLÁMHÁRÍTÓ

    Kezdjük az elején: a villám egy elektrosztatikus kisülés, melyet a felhőben súrlódó vízcseppek és/vagy jégkristályok generálnak, és mindig a legkisebb ellenállás mentén sül ki. Mivel a töltést a fellegekben halmozza fel, így többnyire a magas, jó vezetőképességű épületekbe vág bele. De ott csak a végeredményt tapasztalhatjuk (CSATT).

    eiffel_tower_noaa.jpgAz ember is egy természeti jelenség (mé mi?), szóval miért ne vonhatnánk párhuzamot a két dolog között (ejak- és kisül-)? A nem túl híres, pedig sosemvolt Phd, de legalább Mr Greg Taylor "Egyesített Általános Szexelmélet" III. törvénye szerint a szexuális vágy, és a kaliforniai erdőtüzek hevét is elbagatellizáló magmaforró szenvedély mind-mind szintén odafent, az agyban indul útjára lefelé, az ennek ellent legkevésbé sem álló kisülési objektum, a győzhetetlen armada legmagasabb árboca irányába.

    Namármost: egy férfi sosem fog nemet mondani arra, hogy a hárítóján kezdjék az izgató tevékenységet, és valószínűleg be is fog következni a kis ülés, de ez lehet csak annyira lesz energikus mint egy a._ h.... h.... morse kód elküldése szikratávírón. Jó az is, mármint sosem rossz, de lehet jobb is. Kvintilliószor jobb. És ehhez elég egyetlen "olyan" pillantás, néhány mozdulat, pár frivol mondat és készen is vagyunk.

    Hisszük vagy sem, a férfiaknál sokkal többet számít a fantáziájukkal való játék, csúnya szóval manipuláció, mint a nőknél. Itt most nem az intimitás és a biztonságérzet megteremtéséről gépelek nyilván. Nagyon jó példa erre a maszterkálás. Számos felmérés árulta már el, hogy míg a nők képesek akár egyetlen, művészetileg teljesen elfogadott erotikus alkotásnak akárcsak gondolatára is csodákat átélni, addig mi pasik a jobbkezes szerető, vagy a balkezes idegen segítségével huszonhárom film, kilencszáz GIF, és csillió, de komolyan oktodecintillió saját fejünkben összebarkácsolt erotikus fantáziák után tudunk csak nyolcvanhét másodperc alatt elmenni... EL. Szörnyű titkot fedtem fel, bocsánat férfitársaim, és nyilván imádlak titeket kollegináim de ez van. A hosszú, vagy akár a rendkívül hosszú időt már együtt töltött párok közötti állandó vibrálásról nem szól a fáma, azok úgy jók ahogy vannak ha mindkét félnek zsírosbödön.

    Nagyjából ennyi. Lányok, ha csak egy "neki jó volt, akkor bizonyára nekem is jó volt kettőspontnyitottzárójel" elég, akkor hanyagoljátok a mentális izgatást, de ha überbrutál vadállati firkálást akartok, akkor előbb a velő, utána a csontos, és WIN-WIN         win.

    MIÉRT LÉTEZIK HOMOSZEXUALITÁS?

    Előrebocsájtom, heteroszexuális és egyben toleráns ember vagyok ha otthon a négy fal között blabla szóval nagyon szépen kérek mindenkit, hogy az itt leírtak miatt senki ne kezdjen útálni vagy tisztelni. Mert ugye a homoszexualitásnak nincs értelme fajfenntartási szempontból, két hím, vagy két nőstény nem tudja átörökíteni génjeit!

    Csillió tanulmányt írtak már arról, hogy a homoszexualitásnak genetikai okai vannak, tehát valaki születése előtt heteróvá vagy homóvá válik, viszont egy huncut "gay-génnél" azért kissé összetettebb a dolog. Mármint sokkal összetettebb.

    Az "így születünk" elvet legtöbbször és leghangosabban az LMBT aktivisták hangoztatják. A természet kontra neveltetés vitája azonban tudományos körökben igencsak izzik. Néhány kutató ikrek vizsgálatára ragadtatta el magát. Az egypetéjű ikrek a sima testvérekkel ellentétben nem csak hogy ugyanazt a neveltetést, de totál ugyanazon génpakkot is megkapják. Na ezen vizsgálatok aztán még inkább ködösítettek a dolgon.

    Dr. Alan Sanders, a Northsore Egyetem HealthSystem Kutató Intézetéből viszont épphogy a homoszexuális sima testvéreket vizsgálta, mivel a tesók a szülők génállományának csupán 50-50%-ával rendelkeznek. Így ha több homoszexuális testvérnél találni genetikai egyezést, az már elég nagy valószínűséggel definiálható mint az azonos nemhez való vonzódásért ludas gén. Sikerült is az XQ28 jelű kromoszómában illetve a misztikus(csak viccelek) 8. kromoszómában azonosságokat felfedezni, ami arra enged következtetni, hogy akkor ezekben található difi volna felelős a homoszexualitásért.

    Legmélyebb sajnálatomra nem tudok a tudomány a mai napig nem tud megcáfolhatatlan bizonyítékkal szolgálni a homoszexialitásért felelős okokkal kapcsolatban. Sokan az XQ28-as kromoszómát  gyanúsítják, mások a környezeti befolyást, míg mások a neveltetést, gyermekkori élményeket, óvodai jelünket satöbbit. Annyi bizonyos, hogy a homoszexualitás nem öröklődik, nem fertőz, nem vonzz bevándorlókat és nem mérgezi kútjainkat. Micsoda falrengető megállapítások, ugye?

    MIÉRT CSÓKOLÓZUNK?

    Egy átlagos ember 20.160 percet csókkal tölt az életéből, ez 14 nap konstans csőrözés (amit személy szerint kevésnek érzek, és nem, nem én vagyok Komár "2000 nőt szúrtam életem során" László). De miért csókizunk egyáltalán?

    giphy.gif

    Nekünk már természetes, hogy a csók szeretetet, tiszteletet, biztonságot, szenvedélyt, satöbbit fejezi ki, de vajon miért kezdtünk el egyáltalán csocsózni, hiszen az nem a fajfenntartás elengedhetetlen eleme? És az első csókolózó embereknek vajon nem volt az még undorító? Mint az első embernek aki azt mondta egy kifogott homárra, hogy: "én ezt B+ megeszem"?!?

    Holland tudósok megállapították, hogy egy szenvedélyes 10 másodperces csőrözéssel nagyjából 80 millió baktérium cserél gazdát a két érintett között. Még mielőtt valaki túlgondolná a dolgot, egy hétköznapi kézfogás sokkal de sokkal nagyobb eséllyel ad át nekünk valami fertőző cumót mint a csók, arról már
    nem is beszélve, hogy a smárral döntő többségében olyan bacikat adunk át, melyekre amúgy is szüksége van egy szervezetnek, plusz csókkal kalóriát égetünk, megnöveljük az ephinephrin szintünket, csökkentjük a koleszterin szintünket, stressztől szabadulunk meg, szóval csókkal csupa csodás csomagot cserélünk csocsópertnerünkkel.

    charlie.jpg

    Másfelől már maga a csőrözés szó is Árulkodós Júdás, mivel a szájból szájba etetés révén szintén pozitív asszociációk születnek agyunkban. Rendben, én is tudom, hogy ez a fajta etetési mód főképp a madarakra jellemző, viszont sok főemlősnél is megfigyelték már ugyanezt, sőt mi emberek is gyakran csináltunk hasonló jófejséget utódainkkal még a pépesített bébiételek elterjedése előtt. Mi több, Alicia Silversone pl ma sem hagyott fel ezzel a szokással.

    Viszont még a kajasszociációnál is fontosabb a komfortfokozatunk és a párválasztó elemző mechanizmusunk. Nagyon dúrva, hogy a testünk mennyire sokkal de sokkal okosabb nálunk. Egy csókkal agyunk számos információt szerez azonnal a másik félről, vagy mondhatjuk úgy, leendő partnerünkről. Eloször is orrunk pár cm-re kerül a másoktól, és ezáltal reteksok tudatalatti dolgot megtudhatunk szaglásunk és ízlelésünk által. Csak egy példát említve: a férfi illatával saját DNS-éről informálja a nőket. Nem rossz, nem rossz, de miért fontos ez? Claus Wedekind svájci biológus kutatásaiból kiderült, hogy a nőket azon férfiak illata vonzza leginkább, melyek a saját immunrendszerüktől eltérő immunrendszerre utaló genetikai kódot tartalmaznak. Mivel ha nekem és a partneremnek eltérő az immunrenvédelmünk, az utód valószínűleg mindkettőnk ellenálló képességével bírni fog, de legalábbis keményebben fog dacolni a betegségekkel szemben mint egy Goa'uld szimbionta. És ezt a testünk megtudja a másikról egy szimpla csókkal. Megőrűűsz!!!

    Oké, egy csók után még senki nem a születendő közös gyermek nevén meg a gyerekszoba színén kezd el agyalni, de ettől függetlenül a csók támpontokkal lát el arra vonatkozólag, érdemes-e hosszú távra tervezni a másikkal (tudat alatt, és még az alatt). Az is igaz, hogy azon nők számára akik fogamzásgátló tablettát szednek, a sajátjukkal éppenhogy azonos MHC génállományú pasik illatát tartják vonzónak, egy újabb például szolgálva arra, hogy mennyi- és milyen módokon tudjuk befolyásolni akár testünk millió éves tudatalatti párválasztó automatikáját is.


    Nos mára ennyit, remélem tudtam újat fordítani. A következő alkalomig pedig legjobbakat

    Források: Link1Link2Link3Link4Link5Link6

     

    A bejegyzés trackback címe:

    https://mrbloodbunny.blog.hu/api/trackback/id/tr277652114

    Kommentek:

    A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

    Swarm · http://filmfreakblog.blogspot.com 2015.07.31. 22:15:39

    Király iromány, főleg a friendzone-os szösszenet tetszett (foreverölón).
    Amúgy az ahhoz tartozó fenomenáliás képen te vagy az a bizonyos férfiú kedves vérnyúl nemde?
    süti beállítások módosítása