Segg-léééé $$$

  | Posted in Címkék: water belle delphine greg taylor |

  0

  Aj hee, Nemrég megtudtam, hogy egy infuencer (ja, inflúenszer B+) árúba bocsátotta a retkes cuncunettije és ánulingilittéjének vizét. Levakarta magáról a retket, és ezt a retkes vizet eladta 30(!!!) kikúrt dollárért, és percek alatt elfogyott a retke :( Szóval íme: a fogmosadék köpedékem lepedékem eladásra kínáltatik bazmeg 

  ubeliefgjht_done_1_1.jpg

  Black Ariel

  | Posted in Címkék: ariel ana foxxx |

  0

  Ó, he...

  Hát eljutottunk idáig is. Black Ariel. Fain. Az élő legendám, a bálványom is barna bőrű DEKIATÚRÓTÉRDEKEL??? Miért nincs kínai Superman? Afrikai-Amerikai macskanő? Indiai Batman? Olasz Pókember? Mert anno nem ilyennek alkották meg őket! Nevezz rasszistának, de pl ha a Fekete Párducot újraforgatnák transzvesztita fehér nő/férfival akkor nem-e akadna ki a VILÁG??? Alkoss új karaktereket, csinálj fekete hableányokat!

  Eredeti ötletek még nem halálbüntetéssel büntetendő rühedékek! Például: Ariel és ember férje felnőttek, van egy 25 éves fiuk, aki átkutatván anyja titkos hajóskofferét rájön, hogy ő félig sellő. Bánatában elbandukol a tengerpartra, ahol egy gonosz tengeri lény mágus hal rabul ejti. Ezután Ariel Triton segítségét kéri, aki egy fekete hableányra bízza a dolgokat. És innen indul a sztori. Nem azt mondom, hogy jó, de legalább bazmeg eredeti a cuccos!!

  ...de fekete Ariel banyek??

  black_ariel_done_1_1.jpg

  Hangin' with Leo! (1998)

  | Posted in |

  0

  AZTAAAAAAA! Lióval lógni? Em-ber-te-leeeen :D


  hangin_leo_done_1_4.jpg

   

  Az elképesztő dokumentumfilm itt található az alkoholhullák általi teljes elemzéssel együtt:

  https://youtu.be/ebb8baFaQ-s?t=1

   

  S.I.M.S.5.C.S.O.K.

  | Posted in Címkék: fidesz csok faszom sims5 |

  0

  Mármint S.T.A.L.K.E.R.   ha már játékokról van szó, de azért mégis érdekes a kérdés melyet P.Á.P. tett fel:

  the-sims-5_done_1_1.jpg

   

  Who won did you do whaaat?

  | Posted in Címkék: chernobyl breaking bad game of thrones grammarnazi |

  0

  Igen. Tudom, hogy nyelvtanilag nem korrekt, de itt IDÉZETEK ...ről van szó. Szal nyelvtannácik: tred lájtli :)

  bb_got_c_done_1.jpg

  Chernobyl - Putyin módra

  | Posted in Címkék: putyin chernobyl |

  0

  Az évtized egyik (szerintem A) legjobb sorozata a BBC és az HBO által prezentált Chernobyl. Mindenkinek (nézők - kritikusok) egyaránt rendkívül tetszett, viszont volt valaki, aki nagyon durván kiakadt. Putyin elvtárs elvtárs kissé felkapta a (Pollonium-210 ízesítésú tea) vizet, mondván ilyen, hogy megfélemlítés meg hasonlók a Szovjetúnióban sosem fordultak elő. Ezért utasította a szovjet orosz propagandát, hogy mutassa meg a világnak mi is történt """valójában""" Mert ugye mindenki tudja, hogy a csernobili robbanást az USA intézte el a CIA által. Szóval hamarost érkezik a ruszki verzió, amit az Orbánkormány orosz hitelre meg fog venni, és 24/7-ben fog nyomatni, valamelyik általam fenntartott tévében. Fain. Addig is egy rövid összefoglaló arról, mi is fog történni, ejj

  chernobyl_a_tuti_600.jpg

  Fekete lyuk vs Holdraszállás

  | Posted in Címkék: girl power fekete lyuk black hole |

  0

  Ennyit arról, hogy a férfiak okosabbak mint a nők (férfiként mondom ezt)

  bl_1.jpg

  Jó vagy rossz a GMO

  | Posted in Címkék: tudomány banán gmo |

  0

  Jó napot.
  Egy olyan témával jelentkeznénk, amitől a hideg verejték futkos a tudománytalan hippik hátán, akik miatt 400.000.000 tehát négyszázmillió ember fog éhezni, mert mi, nyugati civilizációk felvilágosult polgárai majd eldöntjük ahelyett a négyszázmillió ember helyett, hogy nekik mi a jó.

  Az év tudományos videója már most!

  | Posted in Címkék: jövő tudomány future timelapse |

  0

  Jó napot!
  Tudom, a cím nagyon klikkvadásznak tűnik, de jelen esetben igaz. Melodysheep egy olyan elképesztően döbbenetes videót alkotott, hogy az ember lélegzete eláll (és ahogy tovább és tovább nézi lassan az agyveleje is kicsordogál a szemein keresztül). Hogyan is fog kinézni a Kozmosz amint az entrópia egyre inkább elhatalmasodik rajta (majd végül győz)? Milyen lesz az Univerzum mondjuk 1000 BILLIÓ év múlva? Ezt mutatja be a legfrissebb tudományos álláspont alapján. Oké, a vidi legelején felhasznál néhány filmet, de a grafika döntő többsége saját. Ennek a faszinak a MARVEL-nél kellene dolgoznia mint Chief Executive Über Boss Graphic Designer. Hangerőt fel, felbontást maximumra, aztán lehet sokkolódni.

  A párizsi anarchia margójára

  | Posted in Címkék: párizs klímaváltozás vérnyúl mrbloodbunny |

  0

  Jó napot.
  Rendkívül elkeserítő számomra ami most Párizsban történik.

  p2.jpg

  Kezdjük egy kicsit távolabbról. Ironikus, hogy szintén Párizsban járunk 2015-ben, amikor is aláírták a köznyelvben csak "Párizsi klímavédelmi egyezményként" ismert megállapodást. Ennek célja a globális átlaghőmérséklet emelkedésének 2 °C alatt tartása az iparosodás előtti szinthez képest. Fontos lépés volt ez, melyet a saját jól felfogott érdekünkben hoztak a világ vezetői. A nagyszerű Neil deGrasse Tyson is már megmondta:

  "Sokan aggódnak a bolygónk miatt. Nem szükséges. A Föld még évmilliárdokig fog keringeni a Nap körül. Mi  eltűnünk a felszínéről igen rövid időn belül ha nem cselekszünk, de a bolygó megmarad."

  p3.jpg

  Szóval Párizsban megköttetett a klímaegyezmény, és most ennek hatására Franciaország nyitott egy paraszt C3-mal, egy aprócska lépéssel az egyezmény betartására, mely szerint növeli az üzemanyag környezetvédelmi adóját. A gázolajét literenként 6,5 eurócenttel (20 forint) a benzinét 2,9 eurócenttel (9 forint). Fölfoghatatlanul nagy számok. De ha már a számoknál tartunk, csak idén 37 gigatonna üvegházhatású gázt juttattunk a levegőbe, ez kb 100.000-szerese (százezerszerese) az Empire State Buildingnek. Százezer Empire State Building tömegű gázmennyiség egyetlen év alatt? Kit érdekeeel, hiszen a kocsimba 9 forinttal drágábban tankolok.

  Az a nagy büdös helyzet, hogy nem érdekel minket az éghajlatváltozás, mivel nem azonnal érezzük saját  bőrünkön a hatását, a gyerekeinkkel meg úgy látszik nem törődünk. Az sem érdekel senkit, hogy Katar bizonyítottan rabszolgamunkával és emberek kizsákmányolásával építi a focivébé helyszíneit, úgy is mindenki nézni fogja azt a vébét is, akkor majd holmi tudósok csillió bizonyítékkal alátámasztott figyelmeztetésére figyelnénk. Pfiha, na még mit nem. Emellett sajnos ma sikk hülyének lenni (laposföldes idióták szaporodása, A Stadionok Ura sokadszor ülhet a trónra, a Britek kiléptek az EU-ból, Trump az USA elnöke stb.) és aki esetleg gondolkodik, és két napnál távolabbra gondol az egy rémhírkeltő ostoba hippi (a 85-ös IQ-jú emberek szemében, Irony lvl 9000).

  p.jpg

  Ha egy ilyen pitiáner áremeléstől lángba borul egy európai nagyváros akkor hogy várhatnánk azt, hogy az esetleges komolyabb lépéseket (áram/vízkorlátozás, egyre gyakoribb páros/páratlan rendszámú autók letiltása, durván dráguló repülőjegyek, marhahús drágulása stb.) majd az emberek megértik, hogy az értük van. Nem véletlenül tiltott anyag a heroin: a kormánynak kell megtiltania, hogy ne lődd magad szennyel, mert tönkre tesz. Nem véletlenül kötelezőek a védőoltások: halálos járványokat szorítottunk vissza velük, és megnöveltük a születéskor várható élettartamot. De ha egy kormány akármilyen energiatakarékosságra kérne, kitörne a forradalom. "Mí az, hogy kapcsoljam ki a tévét ha kimegyek a konyhába enni?!? Mí az, hogy kapcsoljam le a konyhában a villanyt ha visszamegyek tévézni?!? Nekem JOGOM VAN az olcsó áramhoz, és ha azt akarom, hogy a pecó úgy ragyogjon mint Las Vegas, akkor igen is fölkapcsolok mindent amin van egy ON gomb."

  p1.jpg

  Egy olyan faj vagyunk, aki műholdat küldött a naprendszer bolygóin túlra. Aki embert küldött a Holdra. Aki génmanipulációval ellenállóvá tette a növényeket a rovarok és a mostoha időjárással szemben. Aki a maghasadással (hamarosan magfúzióval) képes elektromos áramot termelni. Többségünk azonban segghülye idegbeteg ösztönlény, akiből azonnal előbújik az állat amint NEKÜNK valami a jelen pillanatban nem épp  csúcsszuperjó. Szóval sárgamellényes párizsi páviánok (és hamarosan minden ország gyógyegerei): ha nem tetszik ez a pár centes áremelés akkor tessen szépen a jóval környezetkímélőbb tömegközlekedést választani "oszt jónapot" -hogy egy nagy bölcset idézzek.

  Legjobbakat

  forrás1  forrás2