S.T.A.L.K.E.R. 2.?

  | Posted in Címkék: stalker stalker 2 |

  0

  A Sasszemű Captain Adrián küldte, és még most sem igazán akarom elhinni. Meg voltam győződve arról, hogy a S.T.A.L.K.E.R. 2 a Half-Life 3-mal egyidőben fog kijönni erre tessék. Modjuk ez a fekete keretben szürke keretben (epic!) lejátszott, az eddig már ismert helyszíneket bemutató kis videó még nem győzött meg teljesen. Emlékszünk még a S.T.A.L.K.E.R. TV sorozatra? Az is milyen szépen indult, aztán nem lett belőle semmi. Mindegy, helyette olvasgathatom a drága öcsémtől kapott nagyszerű könyvet.

  Az sem ad túl sok örömre okot, hogy a játék hivatalos oldalán még csak release date sincs, amihez képest lehetne számolni a csúszásokkal a megjelenés valódi dátumát. Az is mi, hogy "Console Launch Exclusive"? Nade legyünk optimisták, talán ebben az évtizedben kijön a játék, és lesz időnk még PC-t fejleszteni, mert az tuti, hogy brutális gépigénye lesz, De ha hozza a S.T.A.L.K.E.R. atmoszférát a produktum (és a trailer alapján ez esélyes) minden meg lesz bocsátva.

  STAR TREK MEME #150.000

  | Posted in Címkék: vérnyúl STAR TREK STAR TREK TNG |

  0

  wrestling_trek_done_1_1.jpg

  ÍGY!  forrás

  KIRK-FU

  | Posted in Címkék: vérnyúl STAR TREK KIRK-FU |

  0

  youtube link: https://youtu.be/JUTP5NqyXBE

  Az Ember, aki volt már Romulán, Klingon és Vulkáni is.

  | Posted in Címkék: vérnyúl mrbloodbunny Mark Lenard STAR TREK |

  0

  mark_lenard_done_1_1.jpg

  Mark Lenard (1924 - 1996) a STAR TREK univerzumában volt már Romulán, Klingon, de a leghíresebb alakítása minden bizonnyal a Vulkáni Sarek, Spock apja volt az eredeti sorozatban, az az alapján készült mozifilmekben, és (hála a miénkhez képest hosszú Vulkáni életének) a The Next Generations-ben.

  Vajon miért jutott eszembe Bill Paxton? Aki tudja, kap egy bundáskenyeret :)

  Körben Dallas

  | Posted in Címkék: szóvicc körben dallas |

  0

  korben_done_2_2.jpg

  Új BMW embléma

  | Posted in Címkék: design bmw art logo |

  0

  A BMW pár napja kapott egy új logót. Az ikonikus emblémán ez a legnagyobb változtatás annak 1917-es bemutatása óta, és ahogy az manapság dívik, letisztult, minimalista logót kapott a bajor márka.

  bmw_logos_done_1_1.jpg

  Ami igaz az igaz, az 1997-ben megalkotott, mesterséges 3D fény árnyék effektje ma már igencsak elavultnak számít, ezt most jól el is hagyták, és visszatértek az 1963-as alap "sima" verzióra.

  bmw_logos_done_4_1.jpg

  Maga a minimál nem főbenjáró bűn, nemrég én is kaptam egy megbízást egy régi barátomtól aki egy nagy cég fejese, szerette volna modernizáltatni az egyik alkalmazásuk régi ikonjait, ilyesmi lett belőle

  bmw_my_icons_done_1_1.jpg

  De! Ez egy speciális térkép egy 32x32 pixeles kis ikonja, nem pedig egy autó elejére kerülő, több mint 100 éves brand jól felismerhető emblémája. Ezen a bronz színű i4 sedan elektromos koncepcióautón nem mutat rosszul -mondjuk az furcsa, hogy hirtelenjében a külső kör és a betűk szine megváltozott

  bmw_logos_done_2_1.jpg

  De kérdem én: a BMW soha többé nem gyárt fehér színű autót? Mert akármilyen menő ez a minimál, a fehér a fehéren nem túl nyerő. Mi van a hivatalos, papír alapú levelezések, szerződések fejlécével? Az emailekkel? Autókereskedők hirdetőoszlopaival? Weboldalakkal?

  bmw_logos_done_3_1.jpg

  Nem véletlenül nem látunk áttetsző háttérre pakolt fehér feliratot cégek logóin (még nekem is volt annyi eszem, hogy az ugró fehér vérnyulat egy szürke lekerekített sarkú négyzettel vegyem körül, pedig mint az fentebb is látható, én aztán minden vagyok, csak tervező géniusz nem). A képernyők, a jelzőtáblák, a PAPÍR(!!!) jellemzően fehér színűek, amin ez az új logó annyira lesz látható mint *ide illesztendő egy frappáns hasonlat* Hivatalos "mostantól ez a logónk" dátumot nem találtam, de a BMW weboldalán pl. már ez szerepel, szóval gondolom a múltban kéne keresgélnem. Amúgy meg minden mindegy, menjen rendeszen az autó 'szt kész!

  forrás: THE VERGE

  Hiteles Tény Hírek #3 Coronavírus vs arcszőrzet

  | Posted in Címkék: vírus korona corona vérnyúl hiteles tény hírek |

  0

  youtube lönk: https://www.youtube.com/watch?v=Qi-n4fzGrsY

  LEGO Zsorzs is bepénzelt

  | Posted in Címkék: star wars lego |

  0

  george_money_lego_done_1_1.jpg

  G. küldte, szűnni nem akaró hálám fog üldözni :) képreklikk a(z azt hiszem) forrásért.

  Matrjoska horrorkaraván

  | Posted in Címkék: horrorkaraván |

  0

  Járt már nálunk néhány komoly horrorkaraván, de amit Palas jóvoltából Kisvárdáról kaptam attól megdobbant a szívem. Elsőre tán fel sem tűnik

  palas_karavan_i.png

  De hát már hogyne tűnt volna föl

  palas_karavan_ii.png

  Nem lepne meg, ha még a bujdosóban is lenne egy autó, mondjuk egy Smart, vagy valami. Az látszik, hogy volt bőven szigszalag, kartonpapír és heveder, de azt nem értem miért nem takarta le legalább valami ponyvával a kicsit. Ezek játszadoznak rendőrségünk éberségével!

  Pikár - én kiszálltam

  | Posted in Címkék: sci-fi star trek vérnyúl picard |

  0

  Akik látták mi történt a Pikárban legutóbb, tudják miért, akik nem, azok szerencsések. Mert a totál logikátlanság, abszolút karakteren kívüliség és hülyeség még éppen hogy elviselhető volt, (azért, hogy tudjak róla blogolni, videózni), mint például az is, mikor Pikár minden ok nélkül belekötött a "menekült" Romulánokba, és egy őt megmentő Romulán-Elf-Nindzsa premier plánban lefejez egy másik, mérges Romulánt.

  TOTÁL STAR TREK, és nekem senki ne jöjjön Worf leszámolásával, mert egyrészt ő rohadtul nem Romulán, hanem Klingon, másrészt ő bosszút állt a szerelméért, gyermeke anyjáért, mikor is egy epikus duel után BEEEMM! Bat'leth az áruló Duras áruló szívébe! Remek epizód volt az is... jaj, most elkezdtem STAR TREK-ről beszélni, pedig a poszt a Pikárról szólna.

  Szóval a lefejezés után Pikár üvölti, hogy "felsugárzás!" és felsugározzák az őt megmentő Romulán Nindzsát IS akit az előtt egy büdös szóval nem említett senki, mert aLEX kURTZMAN azt hiszi, hogy Pikár és X Professzor egy és ugyanaz, tehát telepatikusan kommunikált a felsugárzó személlyel a felsugározandó új totál nem Gyűrűk Ura karakterről.

  elrond_elnor_trash_done_1_1.jpg

  Még ezek után is rákényszerítettem magam, hogy azt mondjam: nyeh, mégis csak (valahol[nyomokban]) STAR TREK, nézem, ha másért nem is, hogy elmondhassam a véleményem. DE! Mikor a STAR TREK(!) átment +18-as undorító szadista vérhorrorba(!!!) na az becsukta az ajtót. Kíváncsi leszek ezt mivel védik a kURTZMANISTÁK?

  -üüü, te nem érted a mai világ igényeit
  -üüü, a fiataloknak nem kell béna optimista jövőkép, az olyan lém
  -üüü, most mit nyávogsz? már a legtöbb sorozat ilyen

  Ezek után rákerestem mi a véleménye a kritikusoknak e mesterműről? Hát ez:

  rotten_1_1_3.jpg

  Láttak ezek akár egyetlen percet a Pikárból? Láttak 1 epizódot a TNG-ből?!? Óóóóó...  

  rotten_3_1.jpg

  Mondjuk mit várjunk egy ilyen oldaltól?

  rotten_1_2.jpg

  No results. Ez lehetne a válasz az "a Pikár című sorozat STAR TREK tartalma" keresésre is.