STAR TREK PICARD: az utolsó szög az űrkoporsóban

    | Posted in Címkék: star trek borg picard |

    1

    Úgy tudom az usában ha valaki kompjúterrel követ el egy bűncselekményt (lopás, hekk, stb) azt eltiltják hosszú időre a számítógépektől. aLEX kURTZMAN-t nyolcezer-billió-billió-billió-billió-billió-billió-billió-billió évre kellene törvényi erővel eltiltani az "írástót" mivel akkorra az entrópia győz, és az idő fogalma értelmét veszti. SZTÁR TREK PIKÁR:

    picard_triple_alex_done_1_1.jpg

    Szóval, aLEX írta a hogy-a-jó-anyádba-volt-hozzá-pofád-csak-STAR TREK-nek nevezi nevezett filmet, amiben egy szupernova az egész galaxis pusztulásával járna (WTF??? párévtizedente felrobban egy szupernova csak a Tejút galaxisban) és ez elpusztítja a Romuluszt, a Romulán birodalom főbolygóját (a Rémuszról, ami ugyanabban a naprendszerben található, aLEX pl egy büdös szót nem írt, mert lövése nincs kb semmiről, és egyébként egy  csillag máról holnapra nem válik szupernovává.) Ezt a milliárdos népkihalást a Csillagflotta állítólag karbatett kézzel végignézné, pusztuljun a férgese, plusz a Romulánok se tudnak tenni szinte semmit döbbenetes méretű flottájukkal, éééés Picard megmentőként valahogy összegründöl annyi csillaghajót amivel 900.000.000.(!!!) Romulánt meg tudott menteni, akiknek viszont nincs új otthonuk, mivel a kolosszális csillagbirodalmukban nincs hely egy max (mai, Földi léptékkel mérve) nyolcad-bolygónyi populációnak! aLEX!!!!!!!!!!!!!!

    rom_600.jpg

    Szóval, Picard valahogy megmentett sokmillió értelmes életformát (még csak nem is az Elsődleges Irányelv áthágásával) erre a Föderáció Neo-Fox-News riporternője a szaros földbe döngöli, hogy: "hogy volt ehhez pofád Pikár?" MIT  LÁTUNK?? Igen, a Romulánok csibészek, mindig is azok voltak, de ez ok arra, hogy hagyjuk őket veszni? A TOS VI mozifilmben pont ez a dilemma: segítsünk-e az ősellenség- de bajba került Klingonoknak, vagy söpörjük el őket, csak mert katonailag megtehetjük? SPOILERS: segítettünk nekik, és így egy baromi erős szövetségesre tettünk szert. Csak mondom.

    st_vi.jpg

    Vissza Pikárhoz: ŰrFoxNő rátesz egy lapáttal az eddigi űrparasztságaira, és aszongya, "te haver vótá Détával osz szintetikucsok elpusztították utópia planíciát hallod mos mivan?!?" Utopia Planitia a Csillagflotta hajógyára a Mars körüli orbitális pályán.

    utopia_platitia.jpg

    A Pikárban viszont ez a Mars felszínén található(WTF?megint) és ezek a "szintetikusok" ((3 android volt eddig a TNG univerzumban, mindhárom Soong android, leszámítva LaL-t, Data "lányát" btw férfiasan bevallom: k!b@szottul sírtam annak az epizódnak a végén)) úgy meg tudták támadni a hajóépítő dokkokat, hogy az egész Mars légköre felrobbant.?;/!$ł?? Igen. A Föld légkörénél százszor ritkább CO2 gyúlékony gázzá lesz a Marson, vagy mi.... aLEX??!?!?!?!?!?

    sintetis.jpg

    Szóval Gene Roddenberry álmát az utopisztikus jövőről aLEX telibehugyozta, minden fos, a jövő, az emberiség mégis szar, ezután jön egy elképesztően hosszú akciójelenet, mikor is egy lyány majdnem meghal, de aztán nem  hal meg, mert bekapcsol a program(?) és lenyom 3 gonosztevőt csuklyával a fejin. Öööö mármint... MIVAN? Aztán látomása is kerekedik Pikárról... mert csak. Ó, egyébként Pikár Détáról álmodik minden nap mer ők szuperpajtik voltak anno. N@b@zdmeg!! Picard soha senkit nem engedett magához közel. És igen, kiállt Data jogaiért, és segítette a színi előadásait, de hogy öribarik? Geordi La Forge volt Data messze legjobb pajtija, hallod aLEKSZ?

    data_laforge.jpg

    Na gyorsítsuk be a PIKÁRT: gyön a lyány, aki speciális, Pikár (kinek KUTYÁJA B+ Number One! nincsenek szavaim RÁ) azt mondja sosem hagylak el(?) menekülés, kínlódás, venkengés, éééés akciójelenethegyek, karate, kung-fu, superWOman cuccok. Mátrix repülés. "Jajjhallod: te Déta lyánya leszel" mondja Picard. Itt izzadtam ki a DNS-emet. MIT? MONDTAM? Vagy Data, vagy 7of9 lánya... erre Détáé :( Ezután az jön hogy megpusztul a lyán de nem baj, mivel ő csak egy... klón? clown? akit Déta pozitronjából(?na itt má a jóqrv@anyád) másoltak(???) 

    new_old_data_done_1_2.jpg

    A pozitron az a pozitív töltésű elektr... ááh,  fxszom. Senkit sem érdekel. Kúúúúúúúúúúúúúrvanagy űrcsata, Romulánok által épített Borg kocka (EPIC!) és a Pikár múzeumban lévő "CAPTAIN PICARD DAY" molinó... mert ennyit tud aLEX kURTZMAN a sztár trekről. Picard elképesztően rühellte a gyerekeket, a pilot epizódban meg is kérte Riker-t, hogy bármi áron tartsa tőle távol őket, és a Pikár Kapitány Napot is utálta. MINT!!  ÁLLAT!!!  De aLEX.... 

    borg-cube.jpg

    De semmi gond, mivel majd jön egy akkora Borg kocka mint a k!b@szott Jupiter, és ezerháromszázmillió Föderációs vadászgép (aLEX előtt hol is léteztek ilyenek?) lenyomják majd jól. Jupppíí. A START TREK HALOTT!

     

    A bejegyzés trackback címe:

    https://mrbloodbunny.blog.hu/api/trackback/id/tr10015431306

    Kommentek:

    A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

    gébence · http://soraim.blog.hu 2020.02.24. 12:46:04

    Ez az Alex hogyha összeállna a jó öreg Alex Proyasszal!... :O
    süti beállítások módosítása