300 csillió köszönet

    | Posted in Címkék: kritika star wars superman csillagok háborúja doom commando vérnyúl macskanő rossz filmek batman és robin én a robot commandoom |

    2

    Jó napot!
    Ez a mostani, a háromszázadik poszt. Ennek apropóján tartanánk egy rövid visszatekintést eddigi posztjainkra, illetve a testi kényszernek engedve közkívánatra, és köszönetnyilvánításképp a kitartó figyelmetekért feltöltöttem a régi videókat az interlinkre, szóval - amíg újból le nem törlik - bárki ismét megtekintheti őket, aki kíváncsi. Kezdődjék a flesbekk!

     STAR ÜBER BOSS 2.jpg

    A legnépszerűbb poszt a Budapest - filmbúza, kocka szemmel lett. Persze nem a vérnyúl népszerűségét dobta meg, hanem minden más oldalét, mely átvette, átlagosan mindenhol 5x - 10x annyian látták és osztották mint itt... hát így jár az aki hard fokozaton játssza az életet. A népszerű posztok között pl sütött pizzát George Clooney, megörvendeztettük index címlapon a női olvasóinkat, okoztunk közbotrányt a praktikusság hívei között, és mutattuk be még 10 kilóval könnyebben mit érdemes zsákmányolni az irodából.

    Többségében azonban "csak" ( <- idézőjelek!) a törzsközönség olvassa a posztokat. Bár valószínű ehhez nagyban hozzájárulnak az olyan kérdések, amik nem a társadalom mélyebb rétegeinek husába vágnak. Pedig adtunk hasznos életvezetési tanácsokat, ajánlottunk fantasztikusan tudományos csatornákat, és arra az esetre is mutattuk mi a megoldás, ha valaki diszkréten szeretne hidakat eltüntetni.

    Minden háztatásban nélkülözhetetlen termékek számára biztosítottunk megjelenési felületet, megmutattuk mit rágnak az igazán trendi hipsterek, többször is lerántottuk a leplet a dynamic duo valódi arcáról,  illetve tisztelettel adóztunk a valaha élt legnagyobb zenész előtt.

    Végül, de nem utolsó sorban meg szeretném köszönni a(z esetenként) több évnyi kitartó követést/ kommentelést/ biztatást, remélem rászolgáltam.

    Most pedig jöjjenek a beígért, újrafeltöltött videók. Kérnék mindenkit, hogy ne átkozzon az indavideóért. Már mindenhonnan ledarálták a vidiket, tán itt megmaradnak:

    TOP 10 legtréfásabb sci-fi

     

    Én, a robot

     

     

     

     

     

    Macskanő

     

     

     

     

    Star Wars Holiday Special

     

     

    SUMMA #1 - Képlet

     

    TOP 5 legmenőbb filmes becsajozás

     

    Baljós Árnyak - kérdésözön

     

     

     

    Batman és Robin

     

     

     

     

     

     

    Superman I- II - III - IV - V




    CommanDOOM

    Nos egyelőre ennyi. Itt van még a két videós csatornám; vannak átfedések, de alapvetően amelyik videó az egyiken nem található, annak ott kell lennie a másikon... elvileg

    Youtube júúúj

    Indavideo ííjááááj

    Legjobbakat!

    A bejegyzés trackback címe:

    https://mrbloodbunny.blog.hu/api/trackback/id/tr846262369

    Kommentek:

    A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

    Rocil · www.magyaranimaciok.blog.hu 2014.06.22. 09:37:27

    Nekem semmi bajom az indavideóval! Neked pedig további jó blogolást és sok szép posztot! XD
    süti beállítások módosítása