Mozikoncert - Programajánló

    | Posted in Címkék: zene kritika vérnyúl spacetaxi mozikoncert profundus librum |

    0

    Jó napot! (kívánunk)
    Az alábbi eseményre szeretnénk felhívni a figyelmet nagy tisztelettel. Az utánozhatatlan '50-es évek klasszikus sci-fi és/vagy horror filmjeiből válogatott (volt miből) klassz zenékkel, és vérnyúlos kommentárokkal megtűzdelt vetítést/műsort/koncertet tarunk a budapesti BEM moziban, május 25.-én, este fél nyolctól.

    Az élőzenéért a Spacetaxi nevű ütős (és gitáros és énekes stb) zenekar felel, vendégelőadókkal, illetve sok-sok éves rutinnal a tarsolyban. Eseményünkön, számos híres és hírhedt médium mellett a Profundus Librum alkotója is tiszteletét teszi, szóval a megjelenés azok számára is javallott, akik nem csak filmek- de könyvek formájában is küldik magukba a kultúrát, hogy találkozhassanak eme Terminátor-Könyvtárossal! Jó lesz.

    Így nézünk ki amikor teljesen öntudatunknál vagyunk, viszont 25.-én nem garantáljuk, hogy ugyanilyen módfelett elegánsan fogunk viselkedni, ugyanis a moziban a sörözés kötelező megengedett, és pártolt tevékenység.

    mozi mi 1.jpg

    Most kaptuk az infót, hogy George Lucas a Disney perrel fenyeget plagizálásért. Itt egy gifes bizonyíték: no hát szerintem ez abszolúte tisztázott minket a vádak alól. Néhol ugyan tényleg felfedezhető némi hasonlóság, no de hogy plagizáltunk volna... pfihaaa!

    space gif 2.gif

    Nagyon úgy tűnik, hogy az égiek is azt akarják, hogy ezen az estén mindenki fedett téri elfoglaltságot találjon estére, szóval várunk mindenkit hatalmas szeretettel. Az esemény hivatalos facebook oldala itt található, csatlakozni ér. Beugró lesz, -800 ft, csak hogy ne ott érjen bárkit is hideg zuhanyként ez a nyílt színi rablás!

    mozi idokep.jpg
    Jó szórakozást!

    A bejegyzés trackback címe:

    https://mrbloodbunny.blog.hu/api/trackback/id/tr605307032

    Kommentek:

    A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

    Nincsenek hozzászólások.
    süti beállítások módosítása