Gratula/bocsesz, a légy bekappantatott.

    | Posted in Címkék: toxic avenger |

    4

    the toxic pregnancy.jpg

    A legjobb terhességi teszt ever -lepisilős, braille írásos, tréfás és lényegre törő- nyilván a világ legundorítóbb, legfaszább, leggusztustalanabb, legálleejtetőbb, leglegleg filmjéből van!!!!

    A bejegyzés trackback címe:

    https://mrbloodbunny.blog.hu/api/trackback/id/tr105298784

    Kommentek:

    A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

    prowler 2013.05.16. 23:04:23

    Mi a f@sz.
    Elnézést kérek, de erre egyszerűen nem lehet mit mondani. Ki az a beteg elmeroggyant aki ilyen filmet leforgat? Ezt végignézni felér egy kínzással.
    MIT LÁTUNK? :D

    mrbloodbunny · http://mrbloodbunny.blog.hu/ 2013.05.18. 18:39:43

    @prowler: egy gyöngyszemet... még az Angry Video Game Nerd-et is sírásig szórakoztatta... de meg tudom érteni a háborgást, tényleg egy nagyon-nnagggyon nehezen fogyasztható darab :)

    prowler 2013.05.19. 23:11:30

    @mrbloodbunny: Igen, azt a részt én is láttam de már akkor sem értettem ezt a filmet:)
    Gyöngyszem, úgy ahogy mondod. A fejjel rendelkező pénisz, a csaj méhében harcoló magzatok, a náciforma embere kivégzése stb. HIHETETLEN! És ez a 4. rész. Ezek szerint van még minimum 3 :D

    mrbloodbunny · http://mrbloodbunny.blog.hu/ 2013.05.20. 11:03:02

    @prowler: bizony. Az első szintén klasszik, a másik kettőt még nem mertem megolvasni, de azok eléggé le lettek húzva... de még él a remény :)
    süti beállítások módosítása