A kubai (Klingon) ritmus...

    | Posted in Címkék: gif vv cristofel |

    2

    ...ja. Kírály. Nem szoktam ilyen témákkal foglalkozni, de a blogot most netes vernyákolásra, élménymegosztásra használom, és ehhez tökéletes illusztráció az alábbi vörösvalagú pávián vévéhogyishíjják. A minap utaztam vonaton, ahol is átellenben velem szemben ült egy párocska egy kettes, egymással szembefordított ülésen (a férfiak választása, a nők inkább a pasi mellé ülnek -tény). A fiú kigyúrt, jóképű, ananászfrizurás tag (amikor rövid a haj, és a fejtető felé folyamatosan hosszabb, és égnek is van állítva, köszi Krisz, hogy divatba hoztad a kreténséget), a lány szemüveges, gyönyörű, brutál másodlagos nemi jellegekkel megáldott, ámde emellett nagyon karcsú, komolyabban öltözött személy. Oké. Suba a subához. Ámdehéjláá, az út felénél, egyszer csak a srác leteszi olvasmányát (nyomtatott lapok, sehol egy kép, sőt, még szövegkiemelővel csomó részt meg is jelölt[ek neki?]), nyilván TF, no mindegy, szóval leteszi a papírokat vigyorog, majd a cipős lábával elkezdte buzergálni a barátnőjét, a szemüvegét lerúgta -no jó, lábbal lepöckölte- majd a karját az arcát(!!!) a melleit a... na azt már le se írom, és röhögött, és alázta, és élvezte, és meg volt győződve, hogy mekkora attom tag, és a lány -néhány szúrós tekintettől, és "hagyd már abba!" frázistól eltekintve hagyta, és nem vágta pofon, és nem kelt fel, és nem hagyta faképnél és f@szom!!?!!four!??!4!?? Nos, ha ez kell itt van végtelenítve, Szabolcsból Kubából, csak nektek (bár amíg olvastátok, a periférikus látásnak köszönhetően örökre beégett a szürkeállományba). A "radikális pártnak" pedig üzenem: igen. Felhasználhatjátok a köv kampánynál... jó pénzért :)

    A bejegyzés trackback címe:

    https://mrbloodbunny.blog.hu/api/trackback/id/tr64550620

    Kommentek:

    A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

    Swarm · http://filmfreakblog.blogspot.com 2012.05.28. 18:54:57

    Pont tegnap linkelték be, hogy nézzem meg, mert zseniális. Maradandó agykárosodást szenvedtem, pedig csak másfél percig bírtam.
    És TELE vagyunk ilyen félszerzetekkel...
    süti beállítások módosítása