Dekoráció Malőr!

    | Posted in Címkék: dekoráció fail malőr |

    1

    Olyan ez, mint egy elvált házassági tanácsadó, vagy a büdösszájú fogorvos. Nem igazán hiszünk benne, hogy az általa meghirdetett szolgáltatásban tényleg ő volna a legkompetensebb. Nézzük, csak felsorolás szintjén:
    1.: bugyikék (már önmagában elég volna) háttér és világoskék felirat? (jó, nem akarok Demagóg Dénes lenni, valószínűleg csak leestek a betűk, vagy megfakult a felirat, de akkor is!!)
    2.: a kettő, ugyanoda vezető ajtók egyikét ráccsal, a másikat redőnnyel zárták, mintha kettő, egymással konszenzusra képtelen tulaja lenne a helynek.
    3.: a bal oldalon található ötletládát eddig nem nagyon tömték tele az utca kreatívjai.
    4.: sok-sok pazar TAG segítségével oldják a XI. kerület belvárosi részének állott, ókonzervatív atmoszféráját (de azért a patinás rozsdafoltok megfogják a anarchikus dekadencia gyeplőjét, ha kell)
    5.: az igényesen elhelyezett húgyfolt a szabados, kreatív gondolkodásmód csalhatatlan szignója.

    A bejegyzés trackback címe:

    https://mrbloodbunny.blog.hu/api/trackback/id/tr923016041

    Kommentek:

    A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

    MeteorAttractingBoy 2011.06.26. 15:49:09

    szerintem a felirat csak egy placeholder, azt jelenti, hogy "ide jön a dekoráció" :)
    süti beállítások módosítása