Macskanő - kritika #3

    | Posted in Címkék: kritika macskanő rossz filmek |

    4

    A youtube továbbra is mocskosul védelmezi a Macskanőt, mivel hihetetlen értékeket képvisel, ezért megint nincs beágyazott videó, no mindegy képrekatt után vár a cuccláda.

     

    A bejegyzés trackback címe:

    https://mrbloodbunny.blog.hu/api/trackback/id/tr892391771

    Kommentek:

    A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

    Swarm · http://filmfreakblog.blogspot.com 2010.10.23. 11:23:34

    Awesome again! Ezekre a váladék elemekre nem is nagyon emlékeztem. De arra emlékszem, amikor Stone elmondta a "szuperképességét" akkor a hajszerkezetem fele a kezeimben kötött ki.

    Blindmárti 2010.10.23. 18:57:07

    Igeeeen, ez a film hozza ki belőlem a hübrisztofiliát, hummmm csodás meg kell mondani.A végén még kedvet kapok hozzá! XD

    mrbloodbunny · http://mrbloodbunny.blog.hu/ 2010.10.23. 19:12:35

    @Swarm: nos, ott valami bennem is megmozdult... az inak a karjaimban ahogy épp szorultak ökölbe a kezeim

    mrbloodbunny · http://mrbloodbunny.blog.hu/ 2010.10.23. 19:15:50

    @Blindmárti: jeee, és regisztráltál :)
    háát... én sok mindenben benne vagyok, de ezt nélkülem kell végignézned (sőőt, inkább nélkülem se, nem lehet elmondani azt a tehetetlen dühöt és reményvesztettséget, hogy manapság már bárki bármilyen filmmel alázhatja a képregényeket és a jó ízlést... szöhrnyűű!!!)
    süti beállítások módosítása