Ojrót kéccázé?

    | Posted in Címkék: hirdetés reklám |

    2

    Rövid történetünk elején be kell mutatnunk hőseinket, (azon kevesek számára akik még nem ismerik e két legendát) ők Horst Fuchs [ejtsd: horszt fux] és Gabie Berger [ejtsd: gábi berger] de hasznosabb a képrekatt, utána minden világosabb lesz.

     

    Nos, tehát ennyi volna az ő őrületes ámokfutásuk  TV műsoruk, melyben Horst bőrlégzéssel lélegezve végtelenítve mondja a könnyfakasztó baromságait, Kedves Gábi meg mindenre rácsodálkozik, illetve mindent megeszik/megiszik amit elé raknak. Szóval, már az alapműsor sem egyszerű, de nem rég olyat láttam, amitől a Gazdaságélénkítő Szuper Akciócsoportunk (vagy kik dolgoznak a párlámentbe') is felvonta volna a szemöldökét. A minap nem tudnám megmondani miért néztem tévét, azt meg pláne ne kérdezze senki, miért is ezt a remek műsort bámultam, de miközben épp a doublettát(+18) erőszakolták tolták bele az arcomba erre lettem figyelmes:

    A 11.990 forintos redvás palacsintasütő máshol 59.90 euró... No most vagy

    a, a WS Teleshop tud valamit, vagy

    b, ez az egész "jaaajdegyengeaForint derosszmostnekünk" téma egy nagy kamaflázs.

    De a tény tény marad: WS-éknél egy euró csak kettőszáz forint. Habzsi dőzsi!!!! Jó, mondjuk arra még nem jöttem rá, hogy miként is lehetne ebből pofátlanul mocskosul meggazdagodni, de alapnak nem rossz. Persze ha valakinek támadna bármilyen zseniális ötlete milyen pénzügyi manőverrel is kellene navigálnunk a nagy ZSÉ irányába, ne tartsa magában, bátran kommenteljen! Jó napot!

    A bejegyzés trackback címe:

    https://mrbloodbunny.blog.hu/api/trackback/id/tr562206393

    Kommentek:

    A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

    MeteorAttractingBoy 2010.08.09. 09:24:20

    a nanoszűrőig jutottam meg a pépesített paradicsomlevesig ("- dehát a levest főzni kell! - miéééért?" amikoris leolvadt a bullshit-biztosítékom...

    és bmeg van aki ezeket a szarokat veszi!

    Swarm · http://filmfreakblog.blogspot.com 2010.08.12. 18:58:54

    A nyugdíjasoknak is el kell verni valamire a 47. havi zsebpénzt. Úgyis csak orvoshoz járnak. Ja meg az onokákat segítik...
    süti beállítások módosítása